![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| http://www.tigerdirect.com/applicati...137&CatId=2545 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 Man jau ir dzesētājs pajūgā, var kāds man pateikt, ja tas cooler pietiks klīrensu par šo mātesplati? Man ir pilna izmēra ATX Gadījumā, ja tiks galā dziļums vēsākas. Es domāju, ka tas aptver pirmos 2 RAM Slots bet, es domāju, ka tas būs skaidrs pārējiem diviem, kāds ir kādi viedokļi? Man, saprotam, ka tikai aplūkojot fotogrāfijas ir grūti pateikt, for sure. Paldies par jebkuru viedokli! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Par CPU dzesētāja 69 $? Tikai nopirkt Xigmatek pusi cenu ..
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hi Carbon, viņi ir tiem, kuriem jauna ola? iemesla dēļ es lūdzu, ir man arī ir Plextor DVD rakstītājs manā grozā. jums ir modelis # vai saiti uz dzesētāja? Paldies vēlreiz Jums ir lieliska help! Arī manā vietā, tas hits 85 grādu gaisu darbojas, tāpēc es baidos no krājuma dzesētāja tas nāk vasarā. |
|
| |||
| |||
| Ah, es atklāju to! thanks a lot. |
|
| |||
| |||
| Iegūt šis Arī vieglāk instalēt veidā.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| ok, šis dzesētājs vairs nav lielāka tad Cooler Master tas ir? |
|
| |||
| |||
| Tas ir daudz mazākas. Un izlaist bracket, piedodiet, tas ir par 775. AM2 jābūt naudas sodu bez tā.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Izklausās labi! Es iet un noņemt grupas un vietu mana pasūtījuma. Liels paldies! |
![]() |
|
| Bookmarks |