![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| http://www.tigerdirect.com/applicati...137&CatId=2545 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 Mam już chłodnicy w koszyku, może ktoś mi powiedzieć czy to chłodnica będą mieli wystarczająco dużo rozliczania tej płyty głównej? Mam w pełnym rozmiarze ATX, że zajmie się jego głębokość chłodnicy. Myślę, że obejmie pierwsze 2 sloty pamięci RAM, ale myślę, że to będzie jasne, dwóch innych, każdy ma żadnych opinii? Ja sobie sprawę, że po prostu patrząc na zdjęcia trudno powiedzieć na pewno. Dziękujemy za wszelkie opinie! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 69 dolarów na cooler CPU? Wystarczy kupić Xigmatek za połowę ceny ..
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hi węgla, czy mają te nowe jajko? powód Pytam się również, mają Plextor DVD w moim koszyku. masz model # lub link do chłodnicy? Dzięki Znowu jesteś wielka pomoc! także, w moim miejscu, to trafienia 85 stopni z powietrzem uruchomiony dlatego obawiam się w tym roku stanie chłodniejsze lato. |
|
| |||
| |||
| Ah, I found it! Thanks a lot. |
|
| |||
| |||
| Dostać to Również łatwiej zainstalować ten sposób.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| OK, to chłodnicy nie będzie większa wówczas Cooler Master to jest? |
|
| |||
| |||
| Jest o wiele mniejszy. I pominąć nawias, przepraszam, to dla 775. AM2 powinny być dobrze bez niego.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| sounds good! Pójdę i wyjąć uchwyt i miejsce mojego zamówienia. Dziękuję bardzo! |
![]() |
|
| Zakładki |