![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| http://www.tigerdirect.com/applicati...137&CatId=2545 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 Am deja cooler în coş, poate cineva sa-mi spui, dacă acest lucru va fi destul de racoare lichidare de pe placa de bază pentru acest? Am o dimensiune completa ATX caz că va ocupa de adâncime de racoare. Cred că va acoperi primele 2 sloturi de RAM, dar, cred că va clar de celelalte două, oricine are nici opiniile? I a face, dat seama că doar se uită la fotografii e greu să-i spun sigur. Multumesc pentru orice opinii! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 69 dolari pentru un CPU cooler? Doar cumperi un Xigmatek timp de jumătate de preţ ..
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Max de carbon, pe care le-au făcut cele de la noi de ou? motivul pentru care am sa va intreb este, de asemenea, au un Plextor DVD arzător in cos. Aveti un model # sau un link la închisoare? Mulţumesc încă o dată vă sunt de mare ajutor! , de asemenea, în locul meu, este hit-uri 85 de grade cu aer difuzate de aceea mi-e teamă de acest cooler stoc vine vara. |
|
| |||
| |||
| Ah, am găsit-o! Multumesc mult. |
|
| |||
| |||
| Primi acesta de asemenea, mai uşor de a instala acest fel.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| ok, acest cooler nu este nici mai mare, atunci cooler master este? |
|
| |||
| |||
| Este mult mai mic. Şi să treceţi în paranteză, îmi pare rău, asta e de 775. AM2 ar fi bine fără el.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Sună bine! O să mă duc şi se îndepărtează de zbor şi de loc comanda mea. Mulţumesc foarte mult! |
![]() |
|
| Marcaje |