![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| http://www.tigerdirect.com/applicati...137&CatId=2545 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 Já už mám chladiča v košíku, môžete mi niekto povedať, ak tento chladič bude mať dosť odbavenia na tejto doske? Mám plnej veľkosti ATX prípade, že sa postará o hĺbke chladiča. Myslím, že sa budú vzťahovať prvé 2 ram sloty, ale myslím, že to bude jasné, že ďalšie dve, niekto mať názory? Áno, uvedomujem si, že práve pozeráte fotografie je to ťažké povedať určite. Vďaka za akékoľvek názory! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 69 dolárov na CPU chladiča? Stačí kúpiť Xigmatek za polovičnú cenu ..
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahoj Carbon, majú tieto nové vajíčko? je dôvod, prečo som sa opýtať som tiež majú Plextor DVD vypalovačku v mojom košíka. Máte model # alebo odkaz na chladič? Vďaka Opäť máte veľkú pomoc! aj vo mne, to hity 85 stupňov sa vzduchom beží, preto som strach zo zásobného chladič tejto nadchádzajúce roky. |
|
| |||
| |||
| Aha, našiel som to! díky moc. |
|
| |||
| |||
| Získať tento aj jednoduchší spôsob, ako nainštalovať.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| ok, tento chladič nie je žiadne väčšie potom chladiča veliteľ je to? |
|
| |||
| |||
| Je oveľa menšia. A preskočiť triedu, sorry, to je o 775. AM2 potrebné pokutu bez nej.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Znie to dobre! Půjdu a Demontujete držiak a miesto mojej objednávky. Mockrát děkuji! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Asus M3A78-EM Motherboard Otázka | P5200 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 14. august 2009 12:28 |
| ASUS M3a78-em Usb Myš Problem | pdljmpr | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 18. apríl 2009 18:23 |
| Bude Nvidia Geforce 8500 GT prácu v Základná doska Asus M3A78 EM? | P5200 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 18. marca 2009 20:10 |
| Cooler Master Elite 335 ATX - Case Fans | Ozzie82 | Prípady & Napájacie zdroje | 6 | 28. február 2009 15:43 |
| Asus M3a78-em Motherboard Bios Cool & Tichý Možnosť Otázka | P5200 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 27 február 2009 13:36 |
| Thread Tools | |
| |