![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| http://www.tigerdirect.com/applicati...137&CatId=2545 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 У мене вже є кулера в кошику, може хто-небудь сказати мені, якщо цей кулер буде мати достатню очистку на цій платі? Маю повне Case ATX розміру, який опрацьовуватиме глибина кулера. Я думаю, вона буде охоплювати перші 2 RAM слотів, але, я думаю, він буде знімати два інші, кого-небудь є думки? Я, розумію, що просто розглядання фотографій важко сказати напевно. Спасибо за будь-які думки! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| $ 69 за кулер? Просто купіть Xigmatek за півціни ..
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Привіт вуглецю, вони мають ті в Нью-яйце? Причина я прошу, це я теж, є пальник Plextor DVD в моєму кошику. Чи є у вас модель # або посилання на кулер? Завдяки Знову ви є великою допомогою! Крім того, на моє місце, це переглядів 85 градусів з повітря працює ось чому я боюся складі кулер цього літа. |
|
| |||
| |||
| Ах, я знайшов його! Спасибо большое. |
|
| |||
| |||
| Отримувати цей занадто, легше встановлювати таким чином.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| ОК, цей кулер не більшу, ніж будь-яка Cooler Master це? |
|
| |||
| |||
| Це набагато менше. І показувати кронштейн, шкода, що за 775. AM2 має бути нормально без неї.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| добре звучить! Я піду і видалити дужки і місце мого наказу. Большое спасибо! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Asus M3A78-EM MotherBoard питання | P5200 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 14 серпня 2009 12:28 |
| ASUS M3A78-EM USB миша проблеми | pdljmpr | Генеральний обладнання чат | 3 | 18 квітня 2009 18:23 |
| Чи буде NVIDIA GeForce 8500 GT Робота в Asus M3A78 Е. материнська плата? | P5200 | Графічні карти & Монітори | 8 | 18 березня 2009 20:10 |
| Cooler Master Elite 335 ATX - справа вболівальники | Ozzie82 | Справа & блоки живлення | 6 | 28 лютого 2009 15:43 |
| ASUS M3A78-EM Motherboard BIOS Cool & Quiet Варіант питання | P5200 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 27 лютого 2009 13:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |