![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Току-що купих един MSI K9A2 CF дънната платка. Трябва ли да се сложи ATI CrossFire карта или може ли да използвам SLI .... Надявам се да попита това право. Аз съм доста нова за това. Знам, че има два типа на видео карти ...." право ????"
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ATI CrossFire, и SLI не са perticular вида на картата, в черупка, те са два различни начина за конфигуриране на две или повече графични карти да действат като едно цяло. Crossfire работи само с карти ATI, SLI работи само с карти Nvidia. Можете да сте всяка една карта с дънната платка, докато на дънната платка има право конектор, и си PSU е достатъчно мощен и има право съединители. Това борда в perticular борда няма да поддържа SLI, тъй като е AMD Northbridge чип. Въпреки това тя може да подкрепа кръстосан огън, ако желаят да го направят, обаче ще се нуждаят от допълнително разследване, за да гарантира, ако е или не.
|
|||
|
|||
|
..... така значи аз ще трябва да получите карта, която е "ATI" кръстосан огън готов .... Не мога да използвам една карта, която е SLI???? Мислех, че това дъно ще работи с anycard???? Hmmmmm >???? .... Аз съм объркан човек .... благодаря за помощта.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Не можете да използвате ATI или NVIDIA, но ако искате да сложите 2 карти в него те ще трябва да се ATI
Докато картата е PCI-E ще се оправи Надявам се, че има смисъл
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
|||
|
|||
|
Да, както каза ЮЗ, съжалявам, ако не направят това достатъчно ясно в последния ми пост.
|