![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Koupil jsem si MSI K9A2 CF desku. Musím dát kartu ATI Crossfire nebo mohu použít SLI .... Doufám, zeptal jsem se tohoto práva. Jsem trochu na tuto novou. Vím, že existují dva druhy video karet ...." vpravo ????" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATI CrossFire a SLI nejsou perticular typy karet, v kostce, oni jsou dva různé způsoby konfigurace dvou nebo více grafických karet působit jako jeden celek. Crossfire funguje pouze s kartami ATI, SLI funguje pouze s kartami Nvidia. Můžete si každé jednotlivé karty s desce, pokud deska má právo konektoru a vaše PSU je dostatečně výkonný a má právo konektory. Že palubě perticular deska nebude podporovat SLI, protože je AMD northbridge čipu. Nicméně to by mohlo podpořit crossfire, pokud jste si to přejí, ale to bude vyžadovat další šetření s cílem zajistit, je-li nebo ne.
| |||
| |||
| ..... tak, znamená to, že by se dostat kartu, která je "ATI" CrossFire .... nemohu použít kartu, která je SLI?? Myslel jsem, že tato deska bude pracovat s anycard?? hmmmmm >???? .... člověk jsem zmatená .... díky za vaši pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, můžete použít buď ATI nebo NVIDIA, ale pokud chcete dát 2 karty v ní budou muset být ATI Dokud je karta PCI-e budete v pořádku Doufám, že to dává smysl
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Ano, jak řekl, SW, sorry if I didn't make it dostatečně jasné, v mém posledním příspěvku. |