![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Αγόρασα ακριβώς ένα MSI K9A2 CF μητρική πλακέτα. Χρειάζεται να θέσει ATI Crossfire κάρτα ή μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα SLI .... Ελπίζω να ζητήσει αυτό το δικαίωμα. Είμαι κάπως ένα νέο σε αυτό. Γνωρίζω ότι υπάρχουν δύο τύποι της κάρτας βίντεο ...." δικαίωμα ????" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATI CrossFire, και SLI δεν είναι perticular είδη καρτών, σε ένα κέλυφος καρπών με κέλυφος, είναι δύο διαφορετικοί τρόποι για τη ρύθμιση δύο ή περισσότερες κάρτες γραφικών να ενεργούν ως μία. Crossfire λειτουργεί μόνο με κάρτες ATI, SLI λειτουργεί μόνο με Nvidia κάρτες. Μπορείτε να έχετε οποιαδήποτε κάρτα μόνο με οποιαδήποτε μητρική πλακέτα, εφόσον η μητρική έχει το δικαίωμα σύνδεσης, και PSU σου είναι αρκετά ισχυρό και έχει το δικαίωμα συνδέσεις. Ότι το συμβούλιο perticular του σκάφους δεν θα υποστηρίζει SLI καθώς είναι ένα τσιπ AMD Northbridge. Ωστόσο, θα μπορούσε να υποστηρίξει διασταυρούμενα πυρά εάν επιθυμούν να το πράξουν, ωστόσο, θα χρειαστεί περαιτέρω έρευνα για να εξασφαλιστεί εάν είναι ή δεν είναι.
| |||
| |||
| ..... έτσι σημαίνει αυτό θα πρέπει να πάρετε μια κάρτα που είναι "ATI" διασταυρούμενα πυρά έτοιμος .... Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω μια κάρτα που είναι SLI??? Σκέφτηκα ότι αυτό motherboard θα συνεργαστεί με anycard;;;; >???? hmmmmm .... άνθρωπος Έχω μπερδευτεί .... ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ATI ή της Nvidia, αλλά εάν θέλετε να θέσει 2 κάρτες σε αυτό θα πρέπει να είναι ATI Όσο η κάρτα είναι PCI-e θα είναι ωραία Ελπίζω ότι έχει νόημα
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Yea, όπως είπε ο ΝΔ, συγγνώμη αν δεν είχα κάνει αρκετά σαφές στην τελευταία θέση μου. |