![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Upravo sam kupio MSI K9A2 CF matična ploča. Moram li staviti jedan unakrsna vatra ATI karticu ili mogu koristiti SLI .... Nadam se da sam pitao ovo pravo. I'm kinda na ovu novu. Znam postoje dvije vrste video kartice ...." pravo ????"
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ATI unakrsna vatra i SLI ne perticular vrste kartica, orah u ljusci, oni su dva različita načina konfiguriranja dvije ili više grafičke kartice kao jedan. Unakrsna vatra radi samo s ATI karticama, SLI radi samo sa Nvidia karticama. Možete li bilo koji single kartici s bilo matična ploča, kao čeznuti kao matična ploča ima pravo konektor, i vaše PSU je dovoljno moćna i ima pravo konektorima. To odbora u perticular odbora neće SLI podrška, kao što je AMD northbridge čipa. Ipak se može podržati unakrsna vatra ako žele učiniti, ali će trebati daljnju istragu kako bi se osiguralo, ako je to ili ne.
|
|||
|
|||
|
..... pa to znači da će morati dobiti karticu koja je "ATI" unakrsna vatra spremna .... ja ne mogu koristiti karticu koja je SLI?? Mislio sam da ovaj matičnoj ploči će raditi sa anycard?? hmmmmm >???? .... čovjek sam zbunjena .... hvala za sve vaše pomoći.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ne možete koristiti oba ATI ili Nvidia, ali ako želite staviti 2 kartice u njemu oni će morati biti ATI
Dokle god je kartica PCI-e će biti u redu Nadam se da ima smisla
Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, kao SW rekao, ispričavam se ako nisam se dovoljno jasno u mom zadnji post.
|