![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Épp most vettem egy MSI K9A2 CF alaplap. Kell, hogy vessen ATI Crossfire kártya vagy használhatok egy SLI .... remélem, hogy feltette ezt a jogot. Én egy új fajta ehhez. Tudom, hogy van két fajta videokártya ...." jobb ????" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATI CrossFire, illetve SLI nem perticular típusú kártya, egy dió héjában, ez két különböző módon beállítása két vagy több grafikus kártya jár egy. Crossfire csak akkor működik, az ATI kártyák, csak akkor működik, SLI Nvidia kártyákat. Tudod te egyetlen kártya minden alaplap, amíg az alaplap joga van a csatlakozó, és a tápegység elég erős, és joga van a csatlakozók. Ez a fedélzeten perticular fórumon nem fogja támogatni, mivel az SLI, AMD northbridge chip. Azonban talán a CrossFire támogatást, ha úgy kívánják, azonban további vizsgálatokra lesz szükség annak biztosítása érdekében, ha azt vagy sem.
| |||
| |||
| ..... tehát azt jelenti, hogy szerettem volna, hogy kap egy kártyát, ami "ATI" CrossFire .... nem tudom használni a kártyát, ami SLI??? Azt hittem, ez az alaplap együtt fog működni a anycard??? hmmmmm >???? .... ember összezavarodtam .... köszönöm a segítséget. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem, nem használhatja, vagy ATI vagy az Nvidia, de ha el kívánja helyezni 2 kártya benne, hogy meg kell ATI Mindaddig, amíg a kártya PCI-e akkor jó lesz Remélem, hogy van értelme
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Igen, ahogy SW mondta, sajnálom, ha nem teszi egyértelművé, elég az utolsó post. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Bunneh én fórumon. | Eltocliousus | Off Topic Discussion | 7 | 29. április 2008 20:10 |
| ANYA BOARD HELP! | lights0ut56 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 28. január 2008 21:45 |
| Ezt a RAM munka w / ez anya Board? | Pyro | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 15. január 2008 17:47 |
| RAM-én a hajón | KillerXL5 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 19. november 2007 12:06 |
| Két tanács Suggestions | Számítógép-Spec | Közösségi Hírek & Chat | 6 | 7. augusztus 2007 14:28 |
| Téma eszközök | |
| |