![]() |
|
|
|||
|
|||
|
אני פשוט קניתי לוח אם MSI K9A2 CF. האם אני צריך לשים כרטיס מסך ATI Crossfire או אני יכול להשתמש SLI .... אני מקווה שאל זה בסדר. אני די חדשה זו. אני יודע שיש שני סוגים של כרטיס המסך ...." בסדר ????"
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
צולבת ATI, ו SLI הם לא סוגים של כרטיס perticular, בקליפת אגוז, הן שתי דרכים שונות של קביעת התצורה של שני כרטיסים גרפיים או יותר לפעול כאחד. צולבת פועל רק עם כרטיסי ATI, SLI עובד רק עם כרטיסי Nvidia. ניתן לך כרטיס אחד עם לוח האם כל עוד האם יש את המחבר הנכון, PSU שלך הוא חזק מספיק ויש לו את המחברים בסדר. כי הלוח בלוח perticular לא תתמוך SLI כפי שהוא שבב Northbridge AMD. אולם זה עלול תמיכה צולבת אם אתה מייחל לעשות זאת, אולם זה יהיה צורך בדיקה נוספת כדי לוודא אם זה או לא.
|
|||
|
|||
|
..... אז זה אומר שאני אצטרך להוציא כרטיס כי הוא "ATI" צולבת מוכן .... אני לא יכול להשתמש בכרטיס זה SLI???? חשבתי האם זה יעבוד עם anycard???? >???? hmmmmm .... גבר אני מבולבלת .... תודה על כל העזרה שלך.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
לא ניתן להשתמש גם ATI או Nvidia, אלא אם אתה רוצה לשים 2 קלפים אותו הם יצטרכו להיות ATI
כל עוד הוא כרטיס PCI-E אתה תהיה בסדר מקווה שזה הגיוני
|
|
|
|||
|
|||
|
Yea, כמו מע 'אמר, אני מצטער אם לא להבהיר מספיק להודעה האחרונה שלי.
|