![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Es tikko nopircis MSI K9A2 CF mātesplati. Man likt ATI Crossfire kartes vai es varu izmantot SLI .... es ceru, es jautāju šīs tiesības. Es kinda jauns. Es zinu, ka ir divu veidu video kartes ...." tiesības ????"
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ATI CrossFire un SLI nav perticular veidi karti, ar riekstu čaumalu, tie ir divi dažādi veidi, konfigurējot divu vai vairāku grafikas kartes, lai darbotos kā vienu. Crossfire darbojas tikai ar ATI kartēm, SLI darbojas tikai ar Nvidia kartēm. Jūs varat tevi vienu kartiņu ar kādu mātesplati kamēr mātesplatē ir tiesības savienotāju, un jūsu PSU ir pietiekami spēcīga un tai ir tiesības savienotājiem. Ka perticular kuģa klāja būs neatbalsta SLI, jo tas ir AMD NORTHBRIDGE mikroshēmā. Tomēr tas varētu atbalstīt krustuguns, ja esat to vēlas, tomēr nepieciešama turpmāka izpēte, lai nodrošinātu, ja tas ir vai nav.
|
|||
|
|||
|
..... tas pats, kas nozīmē, ka man būs iegūt karti, kas ir "ATI" krustuguns gatavs .... es nevaru izmantot karti, kas ir SLI?? Es domāju, ka šī mātesplate strādās ar anycard?? hmmmmm >???? .... man es esmu sajaukusi .... paldies visiem jūsu palīdzību.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nav iespējams izmantot vai nu ATI vai nVidia, bet, ja vēlaties ievietot 2 kartes, tas viņiem būs ATI
Kamēr karte ir PCI-e jums būs labi Ceru, ka ir jēga
|
|
|
|||
|
|||
|
Jā, kā SW teica, piedodiet, ja man nav skaidri pietiekami manu pēdējo ierakstu.
|