![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I właśnie kupił płytę główną MSI K9A2 CF. Czy muszę wpłacić ATI Crossfire karty, czy można użyć SLI .... Mam nadzieję, że zwróciła się tego prawa. I'm kinda new do tego. Wiem, że są dwa rodzaje karty ...." prawo ????" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATI CrossFire i SLI nie są perticular rodzaju kart, w pigułce, są to dwa różne sposoby konfigurowania dwóch lub więcej kart graficznych działać jako jeden podmiot. Crossfire działa tylko z kartami ATI, SLI działa tylko z kartami nVidia. Możesz żadnych jednej karcie z każdej płyty głównej, o ile płyta główna ma prawo złącza, a PSU jest wystarczająco silny i ma prawo złącza. To pokładzie perticular pokładzie nie SLI jak to jest układ mostka północnego AMD. Jednak może to wsparcie CrossFire, jeśli chcą to zrobić, jednak będzie to konieczne dalsze badania w celu zapewnienia, jeżeli jest, czy nie.
| |||
| |||
| ..... Czy to oznacza, musiałbym dostać kartę, która jest "ATI CrossFire .... Nie mogę korzystać z karty to jest SLI?? Myślałem, że płyta ta będzie współpracować z anycard?? >???? hmmmmm człowieka .... I'm confused .... dzięki za pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie można użyć ATI lub Nvidia, ale jeśli chcesz umieścić 2 karty w nim będą musiały być ATI Tak długo, jak karty PCI-E będzie w porządku Nadzieja, że ma sens
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Tak, jak oprogramowanie powiedział, przepraszam, jeśli nie je wystarczająco jasne w moim ostatnim postem. |
![]() |
|
| Zakładki |