mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Va fie o munca mea de pe bord?

Reply

Thread Tools
Old 25 iunie 2008, 20:21
Grupul de stat

Default Va fie o munca mea de pe bord?

Tocmai am cumpărat o placa de baza MSI K9A2 CF. Nu am pentru a pune ATI CrossFire Card sau pot folosi un SLI .... sper ca am cerut acest drept. Sunt cam un nou în acest sens. Ştiu că există două tipuri de placă video ...." dreptul ????"
Old 25 iunie 2008, 23:06
Grupul de donator

ATI CrossFire, şi SLI nu sunt tipuri perticular de carte, într-o coajă de nuci, acestea sunt două moduri diferite de configurare al două sau mai multe plăci video pentru a acţiona ca o singură. Crossfire funcţionează numai cu plăcile ATI, SLI funcţionează numai cu cartele Nvidia. Aveţi posibilitatea să vă nici un singur card cu orice placa de baza, atâta timp cât placa de baza are conector dreapta, şi UPS-ul este destul de puternic şi are dreptul de conectori. Acest bord, în consiliul de perticular nu va sprijini SLI, deoarece este un cip AMD Northbridge. Cu toate acestea, s-ar putea sprijini Crossfire dacă sunteţi care doresc să facă acest lucru, cu toate acestea, va trebui investigaţii suplimentare pentru a se asigura dacă este sau nu.

Hope this ajutor şi voi fi din nou în această seară pentru a vă ajuta din nou, dacă aveţi mai multe întrebări.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 26 iunie 2008, 16:41
Grupul de stat

..... astfel nu înseamnă că mi-ar fi pentru a obţine o carte care este "ATI" Crossfire gata .... nu pot folosi un card, care este SLI???? M-am gândit acest placa de baza va lucra cu anycard???? >???? hmmmmm .... om Sunt confuz .... multumesc pentru tot ajutorul tau.
Old 26 iunie 2008, 17:24
Moderator Group

Nu puteţi utiliza, fie ATI sau Nvidia, dar dacă doriţi să puneţi 2 cărţi în ea ei vor trebui să fie ATI

Atâta timp cât card este PCI-e vă va fi bine

Sper ca are sens

Sistemul meu: Unele alte lover!

Procesor (e):
E8500 E0@4.1Ghz (stoc de volţi)
Plăci de bază:
BIOSTAR TPower I45
Memorie RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINĂ
Placă grafică (e):
X1950 Pro
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
2
Optical Drive (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Cauza / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Răcire:
Big taifun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "WideScreen 1680 x 105
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 27 iunie 2008, 00:06
Grupul de donator

Da, după cum SW spus, îmi pare rău dacă nu am face suficient de clare în ultimul meu post.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.