![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Tocmai am cumpărat o placa de baza MSI K9A2 CF. Nu am pentru a pune ATI CrossFire Card sau pot folosi un SLI .... sper ca am cerut acest drept. Sunt cam un nou în acest sens. Ştiu că există două tipuri de placă video ...." dreptul ????"
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ATI CrossFire, şi SLI nu sunt tipuri perticular de carte, într-o coajă de nuci, acestea sunt două moduri diferite de configurare al două sau mai multe plăci video pentru a acţiona ca o singură. Crossfire funcţionează numai cu plăcile ATI, SLI funcţionează numai cu cartele Nvidia. Aveţi posibilitatea să vă nici un singur card cu orice placa de baza, atâta timp cât placa de baza are conector dreapta, şi UPS-ul este destul de puternic şi are dreptul de conectori. Acest bord, în consiliul de perticular nu va sprijini SLI, deoarece este un cip AMD Northbridge. Cu toate acestea, s-ar putea sprijini Crossfire dacă sunteţi care doresc să facă acest lucru, cu toate acestea, va trebui investigaţii suplimentare pentru a se asigura dacă este sau nu.
|
|||
|
|||
|
..... astfel nu înseamnă că mi-ar fi pentru a obţine o carte care este "ATI" Crossfire gata .... nu pot folosi un card, care este SLI???? M-am gândit acest placa de baza va lucra cu anycard???? >???? hmmmmm .... om Sunt confuz .... multumesc pentru tot ajutorul tau.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu puteţi utiliza, fie ATI sau Nvidia, dar dacă doriţi să puneţi 2 cărţi în ea ei vor trebui să fie ATI
Atâta timp cât card este PCI-e vă va fi bine Sper ca are sens
De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, după cum SW spus, îmi pare rău dacă nu am face suficient de clare în ultimul meu post.
|