menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Bude jednu prácu na mojej doske?

Reply

Thread Tools
Old 25 júna 2008, 20:21
Člen Skupina

Default Bude jednu prácu na mojej doske?

Kúpil som si MSI K9A2 CF dosku. Musím dať kartu ATI Crossfire alebo môžem použiť SLI .... Dúfam, opýtal som sa tohto práva. Som trochu na túto novú. Viem, že existujú dva druhy video kariet ...." vpravo ????"
Old 25. júna 2008, 23:06
Darcu Skupina

ATI CrossFire a SLI nie perticular typy kariet, v skratke, oni sú dva rôzne spôsoby konfigurácie dvoch alebo viacerých grafických kariet pôsobiť ako jeden celok. Crossfire funguje len s kartami ATI, SLI funguje len s kartami Nvidia. Môžete si každé jednotlivé karty s doske, ak doska má právo konektora a vaša PSU je dostatočne výkonný a má právo konektory. Že palube perticular doska nebude podporovať SLI, pretože je AMD northbridge čipu. Avšak to by mohlo podporiť crossfire, ak ste si to želajú, ale to bude vyžadovať ďalšie vyšetrovanie s cieľom zabezpečiť, je-li alebo nie.

Hope this helps, a ja sa vrátim tento večer, ktorý vám pomôže znovu, ak máte nejaké ďalšie otázky.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 26 júna 2008, 16:41
Člen Skupina

..... Tak, znamená to, že by sa dostať kartu, ktorá je "ATI" CrossFire .... nemôžem používať kartu, ktorá je SLI?? Myslel som, že táto doska bude pracovať s anycard?? hmmmmm >???? .... Človek som zmätená .... vďaka za vašu pomoc.
Old 26 júna 2008, 17:24
Moderátor skupiny

Nie, môžete použiť buď ATI alebo NVIDIA, ale ak chcete dať 2 karty v nej budú musieť byť ATI

Kým je karta PCI-e budete v poriadku

Dúfam, že to dáva zmysel

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 27 júna 2008, 00:06
Darcu Skupina

Áno, ako povedal, SW, sorry if I didn'ti make it dostatočne jasné, v mojom poslednom príspevku.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Bunneh na mojej doske. Eltocliousus Vypnúť Téma diskusie 7 29. apríla 2008 20:10
MOTHER PALUBE HELP! lights0ut56 Procesory, základné dosky & RAM 3 28. január 2008 21:45
Bude to fungovať RAM w / tomto Matka rady? Pyro Procesory, základné dosky & RAM 5 15. januára 2008 17:47
RAM pre moje doska KillerXL5 Procesory, základné dosky & RAM 2 19. novembra 2007 12:06
Dve rady Návrhy Počítačové Spec Spoločenstva Novinky a chat 6 7. augusta 2007 14:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.