![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kúpil som si MSI K9A2 CF dosku. Musím dať kartu ATI Crossfire alebo môžem použiť SLI .... Dúfam, opýtal som sa tohto práva. Som trochu na túto novú. Viem, že existujú dva druhy video kariet ...." vpravo ????" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATI CrossFire a SLI nie perticular typy kariet, v skratke, oni sú dva rôzne spôsoby konfigurácie dvoch alebo viacerých grafických kariet pôsobiť ako jeden celok. Crossfire funguje len s kartami ATI, SLI funguje len s kartami Nvidia. Môžete si každé jednotlivé karty s doske, ak doska má právo konektora a vaša PSU je dostatočne výkonný a má právo konektory. Že palube perticular doska nebude podporovať SLI, pretože je AMD northbridge čipu. Avšak to by mohlo podporiť crossfire, ak ste si to želajú, ale to bude vyžadovať ďalšie vyšetrovanie s cieľom zabezpečiť, je-li alebo nie.
| |||
| |||
| ..... Tak, znamená to, že by sa dostať kartu, ktorá je "ATI" CrossFire .... nemôžem používať kartu, ktorá je SLI?? Myslel som, že táto doska bude pracovať s anycard?? hmmmmm >???? .... Človek som zmätená .... vďaka za vašu pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, môžete použiť buď ATI alebo NVIDIA, ale ak chcete dať 2 karty v nej budú musieť byť ATI Kým je karta PCI-e budete v poriadku Dúfam, že to dáva zmysel
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Áno, ako povedal, SW, sorry if I didn'ti make it dostatočne jasné, v mojom poslednom príspevku. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Bunneh na mojej doske. | Eltocliousus | Vypnúť Téma diskusie | 7 | 29. apríla 2008 20:10 |
| MOTHER PALUBE HELP! | lights0ut56 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 28. január 2008 21:45 |
| Bude to fungovať RAM w / tomto Matka rady? | Pyro | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 15. januára 2008 17:47 |
| RAM pre moje doska | KillerXL5 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 19. novembra 2007 12:06 |
| Dve rady Návrhy | Počítačové Spec | Spoločenstva Novinky a chat | 6 | 7. augusta 2007 14:28 |
| Thread Tools | |
| |