![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що купив MSI K9A2 CF плати. Я повинен покласти карти ATI Crossfire, або я можу використовувати SLI .... Я сподіваюся, запитала цього права. Я цікавий новачок в цьому. Я знаю, що є два типи відеокарт ...." права ????" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATI CrossFire і SLI не perticular типи карток, у шкаралупі горіха, вони два різних способи установки двох або більше графічних карт діяти як єдине ціле. Crossfire працює тільки з картами ATI, SLI працює тільки з картами nVidia. Ви можете ви якої-небудь однією карткою з будь-якою материнської плати, якщо материнська плата має право роз'єм, і ваш блок живлення досить потужна і має право роз'ємів. Ця рада в perticular рада не підтримуватиме SLI, так як це північний міст чіпа AMD. Однак вона може підтримувати CrossFire, якщо Ви хочете зробити це, однак він потребує подальшого розслідування забезпечення, якщо воно чи ні.
| |||
| |||
| ..... Чи означає це значить, що я б отримати карту, яка "ATI" CrossFire готова .... я не можу використовувати карту, SLI?? Я думала, ця плата буде працювати з anycard?? Хм >???? .... Людина Я заплутався .... Спасибо за всю вашу допомогу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, ви можете використати або ATI або Nvidia, але якщо ви хочете поставити 2 карти в ньому вони повинні будуть ATI Поки карти PCI-E вам буде добре Надії, що має сенс
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Так, як сказав Ю, вибачте, якщо не зробити його ясним у своєму останньому посту. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Bunneh на моїй дошці. | Eltocliousus | Off Topic Discussion | 7 | 29 квітня 2008 20:10 |
| Материнська плата ДОПОМОГА! | lights0ut56 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 28 січня 2008 21:45 |
| Чи буде ця робота W RAM / Ця мати рада? | Піро | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 15 січня 2008 17:47 |
| RAM для моєї поради | KillerXL5 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 19 листопада 2007 12:06 |
| Дві поради Пропозиції | Комп'ютерні Spec | Community News & чат | 6 | 7 серпня 2007 14:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |