![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В момента има 2 концерта на ocz 1066mhz SLI готов овен бих се възползват от anther 2, ще получа
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вашата SIG казва пускате 64bit, така че да, ще признава всички 4 участия
ако сте имали 32 битов, която получават само 3.2 или това е така, но че искате да има увеличение, само малък. като цяло. Очевидно, ако се влоши RAM и т.н. Резултатите ще варира Моята система: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Ще получите идентични овен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вашият SIG също казва имате 4GB ... ?
| |||
| |||
| му, защото щеше да се получи това, но рано thaugfht ID попитам тук първо |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Евентуално. Зависи от най-различни неща, както и сортиране на игрите се възпроизвежда. Има ли проблеми в момента, със стабилност и т.н.? Цитат:
Цитат:
|
| |||
| |||
| Ми зареждане е 27 на Ubuntu с моите 750 гиг SEAGATE barracuda |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
|
| |||
| |||
| опитайте Ubuntu е ботуши в половината от времето на Windows |
|
| |||
| |||
| Аз един опит за тристранно обувка с XP, Vista и Ubuntu, и то се провали, мизерно. Първо новите bootloader Vista е не е бил на работа, а когато го направи, на GRUB товарач само се засмя, когато аз се опитах това. Веднъж да си изгради нов сортирани, ще бъде ditching на рапторите (и са предназначени за продажба), тъй като те не наистина предлагат скорост на увеличение за моите нужди в сравнение с големите 500gb HDD. Аз също така ще бъде опитът на трите операционни системи пак, между XP Pro, Vista Ultimate (32/64) и Ubuntu. До тогава, аз имам повече от достатъчно в моя ум
__________________ Woah! Ти намери моя тайна изречение! LOL, n00b. |