![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| v okamžiku, kdy jsem 2 koncert na OCZ 1066MHz SLI připraven ram by i těžit z prašník 2, budu mít
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Váš sig říká spuštění 64bit, takže ano, budete uznávají všechny 4 koncerty
| |||
| |||
| budou mít i identický ram |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaše sig také říká, že má 4GB. ... ?
| |||
| |||
| svůj, protože jsem se už dříve, ale thaugfht id zeptat sem první |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Možná. Záleží na mnoha věcech a jakési hru hraješ. Jste s problémy v okamžiku, kdy se stabilita atd? Citace:
Citace:
|
| |||
| |||
| moje boot je 27 na ubuntu s mými 750 harpuna Seagate Barracuda |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
|
| |||
| |||
| zkuste ubuntu je bot na polovinu času oken |
|
| |||
| |||
| Jsem se pokusil TRI-boot s XP, Vista a Ubuntu, a to se nepodařilo, bídně. První nové Zavaděč Vista měla nefungovalo, a když to udělal, že GRUB loader jen zasmál, když jsem to. Jakmile jsem si moje nové stavět tříděné, uvidíme se na nouzové přistání Raptors (a jsou k prodeji), pokud nejsou opravdu nabídnout rychlost zvýší na mé potřeby srovnání s velkým 500GB HDD. Uvidíme také pokus o tri-boot opět mezi XP Pro, Vista Ultimate (32/64) a Ubuntu. Do té doby jsem více než dost o mé mysli
__________________ Woah! Našel jsi moje tajná věta! lol, n00b. |