![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αυτή τη στιγμή έχω 2 GIG της ocz 1066mhz SLI έτοιμη i ram θα επωφεληθούν από anther 2, θα έχω
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sig σου λέει τι τρέχει 64bit, οπότε ναι, θα αναγνωρίζουν τα 4 συναυλίες
αν είχες 32 bit που προτίθεστε get 3.2 ή μόνο αυτό, αλλά ότι προτίθεστε να αυξηθεί, μόνο μικρότερα. εν γένει. Προφανώς αν έχετε χειρότερο RAM, κτλ αποτελέσματα θα διαφέρουν Το σύστημά μου: hAvAAck Κατασκευάστηκε 3
|
|
| |||
| |||
| Θα λάβετε πανομοιότυπες ram |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ο sig επίσης λέει έχετε 4GB ... ;
| |||
| |||
| το γιατί θα το αποκτήσουν νωρίτερα αλλά thaugfht id ρωτήσω εδώ πρώτα |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Ενδεχομένως. Εξαρτάται από μια ποικιλία των πραγμάτων και το είδος των παιχνιδιών που παίζουν. Είσαι έχοντας προβλήματα αυτή τη στιγμή με σταθερότητα, κλπ.; Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
| |||
| |||
| μου εκκίνησης είναι 27 για ubuntu μου με 750 GIG Seagate Barracuda |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
|
| |||
| |||
| δοκιμάστε μπότες στο ubuntu είναι το ήμισυ του χρόνου των Windows |
|
| |||
| |||
| Προσπάθησα μία τρι-boot με XP, Vista και το Ubuntu, και απέτυχε, παταγωδώς. Πρώτον, το νέο bootloader Vista δεν είχε εργασίας, και όταν το έπραξε, το GRUB loader μόνο το ζωικό άλευρο όταν προσπάθησα αυτό. Μόλις έχω νέα μου οικοδομήσουμε ταξινομημένο, εγώ θα το προσθαλάσσωσης raptors (και είναι προς πώληση), καθώς στην πραγματικότητα δεν προσφέρουν ταχύτητα αύξησης για τις ανάγκες μου σε σύγκριση με ένα μεγάλο 500GB HDD. Θα είναι επίσης η απόπειρα διάπραξης των τρι-εκκίνηση και πάλι, μεταξύ των XP Pro, Vista Ultimate (32/64) και το Ubuntu. Μέχρι τότε, έχω πάνω από αρκετά από το μυαλό μου
__________________ Woah! Βρήκατε μυστική φράση μου! lol, n00b. |