![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| trenutno imam 2 harpun od ocz ram 1066mhz sli spremno bih imati koristi od anther 2, ja ću doći
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaše sig kaže što pokrenete 64bit, tako da ćete prepoznati sve nastupe 4
| |||
| |||
| Ja ću dobiti identičan ram |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaš sig također kaže imate 4GB ... ?
| |||
| |||
| njen, jer sam bio idući u dobiti Internet prije nego thaugfht id pitajte ovdje prvi |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Možda. Ovisi o raznim stvarima i vrsti igre koju igrate. Imate problema u ovom trenutku s stabilnost itd? Quote:
Quote:
|
| |||
| |||
| moj je 27 dana boot Ubuntu sa mojim 750 harpun SEAGATE BARRACUDA |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
|
| |||
| |||
| probajte ubuntu je čizme u pola vremena prozora |
|
| |||
| |||
| Pokušala sam jednom tri-boot s XP, Vista i Ubuntu, a to nije uspjelo, jadno. Prvi novi bootloader Vidik je bio ne radi, a kada je učinio, na GRUB loader samo smijali kada sam pokušao da. Jednom sam se izgraditi nove sortirana, ja ću biti rova na raptors (kao i za prodaju), jer stvarno ne nude povećanje brzine za svoje potrebe u odnosu na veliki 500gb hdd. Ja ću također biti pokussava TRI-boot opet, između XP Pro, Vista Ultimate (32/64) i Ubuntu. Do tada, imam više nego dovoljno o meni
__________________ Woah! Vi pronaći moju tajnu rečenicu! lol, n00b. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Što je to slučaj fan i kako će ga koristi | Veng ja | Cases & Power Supplies | 1 | 21. studeni 2008 01:16 |
| Thread Tools | |
| |