![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jelenleg még 2 koncert az OCZ 1066MHz SLI RAM kész lenne előnyös anther 2, fogok kapni
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön azt mondja, sig futtatja 64bit, így igen, akkor ismerik el mind a 4 koncert
| |||
| |||
| I will get azonos ram |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sig Ön is azt mondja, hogy 4GB ... ?
| |||
| |||
| hogy azért, mert azt akartam kapni, de a korábbi thaugfht id kérje itt először |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Lehet. Attól függ, a különböző dolgokat, és az a fajta játékaid játszanak. Ön problémák pillanatnyilag a stabilitás, stb? Idézet:
Idézet:
|
| |||
| |||
| a csizmám van a 27. ubuntu az én 750 koncert Seagate Barracuda |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
|
| |||
| |||
| try Ubuntu csizma fele az időt a Windows |
|
| |||
| |||
| Megpróbáltam a tri-boot az XP, Vista és az Ubuntu, és ez nem sikerült, nyomorultul. Először is az új Vista bootloader már nem működik, és ha igen, a GRUB betöltő csak nevettek, amikor megpróbáltam ezt. Amint jutok én új építésű válogatni, én leszek a vízreszállás Raptors (és eladó), mert nem igazán kínálnak a sebesség növelése a saját igényeinek a nagy 500GB HDD. Én is próbált a tri-boot újra között XP Pro, Vista Ultimate (32/64) és az Ubuntu. Addig is, már több mint elég gondom
__________________ Woah! Megtalálták az én titkos mondat! lol, n00b. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mi az esetben a ventilátor, és hogyan fog ez előny | Veng I | Cases & Power Supplies | 1 | 21. november 2008 01:16 |
| Téma eszközök | |
| |