![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šiuo metu turiu 2 koncertą su OCZ 1066MHz SLI pasirengęs RAM man nauda iš Putekšnīca 2 gausiu
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų sig sako paleisti 64bit, taip taip, jums atpažinti visus 4 koncertai
| |||
| |||
| gausiu tapatus avinas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų sig taip pat sako turite 4GB ... ?
| |||
| |||
| jo, nes buvau ketinate jį gauti anksčiau, bet thaugfht ID paklausti čia pirmą |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Galbūt. Priklauso nuo daugelio dalykų įvairovė ir žaidimų žaidi rūšiuoti. Ar turite problemų su stabilumu ir tt metu? Citata:
Citata:
|
| |||
| |||
| Mano boot yra 27 Ubuntu su mano 750 koncertą Seagate Barracuda |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
|
| |||
| |||
| bandykite Ubuntu yra batai pusė langų laikas |
|
| |||
| |||
| Aš bandė tri-boot su XP, Vista ir Ubuntu, ir tai nepavyko, Marnie. Pirmasis naujos įkrovos tvarkyklės Vista jau neveikia, o kai ji padarė, GRUB loader tiesiog juokėsi, kai aš bandžiau tai. Kai aš gausiu naują statyti surūšiuoti, I'll be priverstinio tūpimo ant vandens "Raptors" (ir parduoti), nes jie nėra iš tiesų suteikia greitį padidinti savo poreikius, palyginti su didelių 500GB HDD. Aš taip pat bando tri-boot vėl tarp XP Pro, Vista Ultimate (32/64) ir Ubuntu. Iki to laiko aš turiu daugiau nei pakankamai On My Mind
__________________ Woah! Jei pastebėjote mano paslaptis sakinys! lol, n00b. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kas yra atveju ventiliatorius ir kaip ji bus naudinga | Veng aš | Cases & Power Supplies | 1 | Lapkritis 21, 2008 01:16 |
| Temos įrankiai | |
| |