![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| v čase, keď som 2 koncert na OCZ 1066MHz SLI pripravený ram by aj profitovať z Prašník 2, budem mať
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Váš sig hovorí spustení 64bit, takže áno, budete uznávajú všetky 4 koncerty
| |||
| |||
| budú mať aj identický ram |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaša sig tiež hovorí, že má 4GB. ... ?
| |||
| |||
| svoj, pretože som sa už skôr, ale thaugfht id zeptat sem prvý |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Možno. Záleží na mnohých veciach a akési hru hraješ. Ste s problémami v okamihu, kedy sa stabilita atd? Citácia:
Citácia:
|
| |||
| |||
| moje boot je 27 na ubuntu s mojimi 750 harpúna Seagate Barracuda |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
|
| |||
| |||
| skúste ubuntu je topánok na polovicu času okien |
|
| |||
| |||
| Som sa pokúsil TRI-boot s XP, Vista a Ubuntu, a to sa nepodarilo, bídně. Prvé nové Zavádzač Vista mala nefungovalo, a keď to urobil, že GRUB loader len zasmál, když jsem to. Keď som si moje nové stavať triedené, uvidíme sa na núdzové pristátie Raptors (a sú na predaj), ak nie sú naozaj ponúknuť rýchlosť zvýši na mojej potreby porovnaní s veľkým 500GB HDD. Uvidíme aj pokus o tri-boot opäť medzi XP Pro, Vista Ultimate (32/64) a Ubuntu. Do tej doby som viac než dosť o mojej mysli
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Čo je to prípad ventilátor a jak to bude prínosom | Veng I | Prípady & Napájacie zdroje | 1 | 21. novembra 2008 01:16 |
| Thread Tools | |
| |