![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| тренутно имам 2 харпун од оцз рам 1066мхз сли спремно бих да има користи од антхер 2, ја ћу доћи
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваше сиг каже што покренете 64бит, тако да ћете препознати све наступе 4
| |||
| |||
| Ја ћу добити идентичан рам |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш сиг такође каже имате 4ГБ ... ?
| |||
| |||
| њен, јер сам био лијегање добити то пре него тхаугфхт ид питајте овде први |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Можда. Зависи о разним стварима и врсти игре коју играте. Имате проблема у овом тренутку са стабилност итд? Куоте:
Куоте:
|
| |||
| |||
| мој је 27 дана боот Убунту са мојим 750 харпун СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
|
| |||
| |||
| пробајте убунту је чизме у пола времена прозора |
|
| |||
| |||
| Покушала сам једном три-боот са КСП, Виста и Убунту, а то није успело, јадно. Први нови боотлоадер Видик је био не ради, а када је учинио, на груб лоадер само смијали када сам покушао да. Једном сам се изградити нове распоређене, ја ћу бити рова на рапторс (као и за продају), јер стварно не нуде повећање брзине за своје потребе у односу на велики 500ГБ ХДД. Ја ћу такође бити покуссава ТРИ-боот опет, између КСП Про, Виста Ултимате (32/64) и Убунту. До тада, имам више него довољно о мени
__________________ Уоах! Ви пронаћи моју тајну реченицу! лол, н00б. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Шта је то случај фан и како ће га користи | Венг ја | Цасес & Поуер Супплиес | 1 | 21 новембар 2008 01:16 |
| Тхреад Тоолс | |
| |