![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şu an ben I anther 2 gerekiyor, almak istiyorum ocz 2 flika 1066MHz'a SLI hazır koç var
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sizin SIG, bu evet 64bit çalıştırmak diyor, tüm 4 Gb'lik kabul edersiniz
| |||
| |||
| Ben aynı koç alacak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sizin SIG ayrıca 4GB söyledi ... ?
| |||
| |||
| onun çünkü ama önce buraya ilk sormak kimliği thaugfht bunu elde etmek için gidiyordu |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Muhtemelen. Şeylerin bir çeşitli ve oynayan oyunların sıralama bağlı. Size istikrar vs şu anda sorunlarınız var mı? Alıntı:
Alıntı:
|
| |||
| |||
| benim önyükleme 27 Ubuntu üzerine 750 iş Seagate Barracuda ile |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
|
| |||
| |||
| Ubuntu botlar pencerelerin yarım zamanı deneyin |
|
| |||
| |||
| Ben üç XP, Vista ve Ubuntu ile önyükleme çalıştı ve bu, berbat şekilde başarısız oldu. İlk yeni açılış vardı Vista'da çalışmıyor, ve bu, bir GRUB yükleyici sadece ben denedim güldü yaptım. Bir keresinde yeni düzenlenmiş inşa, ben raptors denize mecburi iniş olacak almak (ve satış için) gibi çok büyük bir 500gb HDD göre benim ihtiyaçları için bir hız artışı sunmuyoruz. Ayrıca önyükleme tekrar XP Pro, Vista Ultimate (32/64) ve Ubuntu arasında üç denemeden duyarız. Fikrimi fazlasıyla üzerinde o zamana kadar, var
__________________ Woah! Sen benim gizli cümle bulunamadı! lol, n00b. |