![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| на даний момент у мене 2 гігабайти OCZ SLI Ready 1066MHz RAM б я скористатися пиляків 2, чи буду я отримати
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ваш SIG говорить запуску 64bit, так що так, ви дізнаєтеся все 4 Концерти
Якщо у вас 32-бітна ви хочете отримати тільки 3,2 чи так, але це було б збільшення, тільки трохи менше. в цілому. Очевидно, що якщо ви ще гірше оперативної пам'яті, і т.д. Результат буде мінятися Моя система: hAvAAck Build 3
|
|
| |||
| |||
| Я отримаю ідентичні RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш SIG також каже, у вас є 4GB ... ?
| |||
| |||
| свої, тому що я збираюся отримати її раніше, але thaugfht ID запитати тут перший |
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Можливо. Залежить від багатьох речей і свого роду гру ви граєте. У Вас виникли проблеми на даний момент зі стабільністю і т.д.? Цитата:
Цитата:
|
| |||
| |||
| мої завантаження становить 27 на Ubuntu з мого концерту 750 Seagate Barracuda |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
|
| |||
| |||
| спробуйте убунту чоботи в два рази швидше Windows |
|
| |||
| |||
| Я намагався Tri-завантаження з XP, Vista і Ubuntu, і вона не, плачевно. Перший новий завантажувач Vista була не працював, а коли він зробив, завантажувач GRUB просто сміялися, коли я спробував це. Як тільки я отримаю відсортовано побудувати новий, я буду канавокопательная Raptors (і продається), оскільки вони насправді не пропонує збільшення швидкості для моїх потреб в порівнянні з великими 500GB HDD. Я також будемо намагатися Tri-завантаження знову, між XP Pro, Vista Ultimate (32/64) та Ubuntu. До тих пір, у мене більш ніж достатньо, на мій погляд
__________________ Woah! Ти знайшов свою таємницю пропозиція! LOL, n00b. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що робити вентилятор і як буде це на користь | Я Венг | Справа & блоки живлення | 1 | 21 листопада 2008 01:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |