![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наредио сам мицроАТКС МОБО и АТКС, случају, без остваривања мобо је микро. ће се и даље уклапа? хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16813128078 хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16811156078
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нисам сигуран да ће стати, како на неуегг се каже да је компатибилан са Соцкет матичних плоча, али не и М-АТКС, као и неке друге мАТКС случајевима.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ће стати докле год сте у стању да преместите спацерс о случају ћете бити у реду, ја сам то урадио са многим случај / мобо
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Ок, добро. хвала момци!
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Слике изгубио на Мицро СД | робина80 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 24. Јул 2009 20:51 |
| Мицро СД адаптер нечитак бы Пц СД Слот | беатингуницелы | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 8 фебруар 2009 16:31 |
| МБТКС Мобо могу да се користе у АТКС конектор за случај? | Клунк | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 15 фебруар 2008 09:19 |
| Сандиск Црузер Мицро | Разер | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 12 фебруар 2008 02:51 |
| Сандиск мицро У3 УСБ-Бљесак Возити | бистроо | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 13 децембар 2007 06:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |