![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пре свега, молим изговор мој правопис. неко мислио то је био смешан на промену слова на мојој тастатури па сада је све миксед уп -_-..... али сам био слух неким матичним плочама које нису компатибилне са Е8400 ЦПУ, само зато што ће се десити да се нова надградња сам био лијегање добити. Моја матична плоча је наведен ниже на моје постове и то је рев 2 верзије. Ја сам погледао у Гоогле добио ништа, али да би могао да одговори на то питање. може неко помоћ мене овде?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чини се као да ће само да раде ако оверцлоцк матичне плоче изгледају овде за листу подржаних ЦПУ-а за тај одбор.
| |||
| |||
| ха ... тако барем она ће подржати га .... иако њено само бета БИОС-... који ме брига ... али, ја то намеравате ОЦ доврага из ове ствар. иде за 4ГХз. па ако ја морам радити ОЦ ли радити, то би требало бити тешко уопште. Ја сам добра са ОЦ.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Оверцлоцкинг Е8400 Сугестије | цлеареррор | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 16. јуна 2009 11:24 |
| Да ли 845ГВСР Интел матична плоча подржава 160ГБ ХДД | свенрулз | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 12. јуна 2009 13:04 |
| Нови ПЦ цоолинг питања - Е8400 - 75-80ц | стагестц | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 9. јуна 2009 12:09 |
| Како могу знати да моја матична плоча ће подржати нове графичке картице | ЦаптаинОлимар | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 29 децембар 2008 16:05 |
| Е8400 | Газмондо | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 15 | 10 март 2008 16:48 |
| Тхреад Тоолс | |
| |