![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей хора! Само модернизация друг компютър, както обикновено ![]() Им се сложи Intel Pentium D820 (същия като моя) в ASUS P5S800 VM / S дънната платка. Имам същия процесор в компютъра ми за Abit Fatal1ty FP-IN9 дънната платка и то работилница голям! но се чудех дали той ще работи в дънната платка ASUS, аз прочетох спецификациите на дънната платка, но трябва да бъда честен много от него доста не означава нищо за мен SOOOO някой може да помогне моля ![]() също така може ли да ми кажете, ако това ще бъде наред в motherbard като моя процесор инструкции казва "Неуспехът да се използва подходящ motherbard може да доведе до нестабилна на функциониране на системата и стартирайте процесор от спецификация" Много Благодаря: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asus твърдят, че подкрепата Д-та, един от начините е да го пробвате, или ще работи или да го няма.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз мисля тя трябва да работи добре на върха на главата ми. Както Дейв каза, нищо лошо да се случи, ако тя не се поддържа. Вие може да искате да мига на BIOS преди промените процесор, в случай че се поддържа само на по-нова версия BIOS.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Твърде много процесор се използва? | chrismorris730 | Общи Софтуер Чат | 7 | 16-ти септември 2008 11:28 |
| Помощ какъв процесор харесвам помагам | samwar003 | Процесори, дънни платки & RAM | 20 | 5-и парламентарен Фев 2008 07:41 |
| Имате нужда от помощ за процесор. | banjo7 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 29 Дек 2007 10:14 |
| Кои процесор | deeajz | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 22 Дек 2007 16:20 |
| Кои процесор? | mcdden2 | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 18 Окт 2007 07:01 |
| Нишка Инструменти | |
| |