![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidi! Jen modernizace jiném počítači jako obvykle ![]() Im uvedení Intel Pentium D820 (stejně jako moje) na ASUS P5S800 VM / S deska. Mám stejný procesor v počítači na Abit Fatal1ty FP-IN9 základní desky a ono práce celek! ale napadlo, jestli to bude fungovat v základní desky ASUS, četl jsem specifikace základní desky, ale abych byl upřímný hodně to trochu pro mě nic neznamená soooo může někdo pomoci prosím ![]() Také mi můžete říct, jestli to bude v pořádku motherbard jako můj procesor instrukce říká "nesprávné používání vhodných motherbard může vést k nestabilní chod systému a běh procesoru mimo specifikaci" Many Thanks: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asus říkají, že podporují D CPU, jedna cesta je to zkusit, bude buď pracovat, nebo to nebude.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I myslet že by měly fungovat dobře na vrcholu mé hlavy. Dave řekl, nic špatného by se stalo, kdyby není podporován. Možná budete chtít BIOS před změnou procesoru v případě, že je podporován pouze v novější verzi systému BIOS.