![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ανθρώπους! Απλά αναβάθμιση άλλον υπολογιστή, ως συνήθως ![]() Im θέτοντας έναν επεξεργαστή Intel Pentium D820 (ίδιο με το δικό μου) σε ένα ASUS P5S800 VM / S μητρική πλακέτα. Έχω το ίδιο επεξεργαστή στον υπολογιστή μου σε μια Abit Fatal1ty FP-IN9 Motherboard και λειτουργεί μεγάλο! αλλά αναρωτιόμουν αν αυτό θα λειτουργήσει στην asus μητρική πλακέτα, έχω διαβάσει τα specs μητρική πλακέτα, αλλά για να είμαι ειλικρινής πολλά από αυτά κάπως δεν σημαίνει τίποτα για μένα soooo μπορεί να βοηθήσει κάποιος παρακαλώ ![]() Επίσης, μπορείτε να μου πείτε εάν θα πρέπει να εντάξει στο motherbard οι οδηγίες χρήσης επεξεργαστής μου λέει "αποτυχία η χρήση ενός κατάλληλου motherbard μπορεί να οδηγήσει σε ασταθή λειτουργία του συστήματος και τη λειτουργία του επεξεργαστή εκτός προδιαγραφών" Many Thanks: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asus λένε στήριξης Δ επεξεργαστές, ένας τρόπος είναι να το δοκιμάσετε, είτε θα εργάζονται ή δεν θα είναι.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εγώ σκέφτομαι θα πρέπει να δουλεύουν μια χαρά από την κορυφή του κεφαλιού μου. Όπως είπε ο Dave, τίποτα δεν κακό θα συμβεί αν δεν υποστηρίζεται. Μπορεί να θέλετε να ανανεώσετε το BIOS, πριν να αλλάξετε τον επεξεργαστή σε περίπτωση που υποστηρίχθηκε μόνο σε μια νεότερη έκδοση του BIOS.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πάρα πολύ επεξεργαστή που χρησιμοποιείται; | chrismorris730 | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 16η Σεπ 2008 11:28 |
| Βοήθεια τι επεξεργαστή βοήθεια παρακαλώ | samwar003 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 20 | 5 Φεβ 2008 07:41 |
| Χρειάζεστε βοήθεια για επεξεργαστή. | banjo7 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 29 Δεκ. 2007 10:14 |
| Ποια επεξεργαστή | deeajz | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 22 Δεκ. 2007 16:20 |
| Ποια επεξεργαστή; | mcdden2 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 18 Οκτ 2007 07:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |