![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej ljudi! Samo nadograđujete drugo računalo kao i obično ![]() Im stavljanjem Intel Pentium D820 (isto kao moja) u ASUS P5S800 VM / S matičnu ploču. Imam isti procesor u mojem računalo na Abit Fatal1ty FP-IN9 matičnoj ploči i Internet utvrde velik! ali je bio zadivljen ako će raditi na ASUS matičnoj ploči, pročitao sam matične ploče naočale, ali da budem iskren puno kinda to ne znači ništa za mene soooo može netko ugoditi pomoć ![]() Također možete li mi reći da će biti u redu u motherbard kao moj procesor upute kaže "failure koristiti odgovarajuću motherbard svibanj rezultat in sistem nestabilan rad i pokretanje procesora izvan specifikacija" Mnogobrojan hvala: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asus kažu da podržavaju D CPU, jedan način je da probati, ili će raditi ili neće.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja misliti to bi trebalo raditi u redu od vrha moje glave. Kao što je rekao je Dave, ništa loše da bi trebala se dogoditi ako to nije podržan. Vi svibanj ištanje to flash BIOS prije nego što promijenite procesor u slučaju to je bio jedini podržani u noviju verziju BIOS.