![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé emberek! Csak egy számítógép korszerűsítés, mint rendesen ![]() Im ami egy Intel Pentium D820 (ugyanaz, mint én) egy ASUS P5S800 VM / S Motherboard. Ugyanannak a feldolgozó a számítógépet egy Abit Fatal1ty FP-IN9 Alaplap és ez szerkezet nagy! de azt gondoltam, ha úgy fog működni az ASUS alaplap, elolvastam az alaplap specs, de hogy őszinte legyek egy kicsit sok ez nem jelent semmit nekem soooo tud valaki segíteni kérem ![]() is tud mondani, ha majd az OK gombra az motherbard ahogy processzor utasításokat azt mondja: "nem megfelelő használat motherbard járhat instabil rendszer működése, és futtassa a processzor az előírás" Sok köszönet: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asus azt támogatják D CPU, az egyik módja az, hogy próbálja ki, majd akár munka, vagy pedig nem.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én gondolkodik működnie kell bírságot a fejem búbját. Ahogy Dave azt mondta, semmi rossz történjen, ha azt nem támogatja. Ha akarod, flash BIOS Mielőtt módosítja a processzor esetében ez csak egy újabb BIOS-verzió.