![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei žmonės! Tiesiog modernizavimo kita, kaip įprasta, kompiuteris ![]() Im išleidimą Intel Pentium D820 (kaip mano paties) į ASUS P5S800 VM / S pagrindinė plokštė. Aš pats procesorius Mano kompiuteris ABIT Fatal1ty FP-IN9 plokštė ir jis puikiai veikia! bet buvo įdomu, jei jis dirbs Asus Motherboard, aš perskaičiau plokštės specifikacijų, bet ir atvirai apie tai daug kinda tai nieko man soooo Can someone help please ![]() Taip pat jūs galite pasakyti, jeigu ji bus OK, kaip mano procesoriaus instrukcijas motherbard sako "nepavyko pasinaudoti tinkama motherbard gali susidaryti nestabili sistemos veikimą ir pradėti procesorius iš specifikacija" Ačiū: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ASUS teigia, kad jie paramos D CPU, vienas būdas yra jį išbandyti, bet darbas bus ar nebus.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I galvoti ji turėtų dirbti baudą mano galvos viršaus. Kaip Dave sakė, nieko blogo turėtų atsitikti, jeigu ji nėra palaikoma. Galbūt Jūs norite Flash BIOS, prieš keisdami procesorių atveju ji buvo remiami tik naujesnės BIOS versijos.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Per daug procesoriaus naudojama? | chrismorris730 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 16 rugsėjis 2008 11:28 |
| Pagalba Kas procesorius prašom padėti | samwar003 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 20 | 5 vasaris 2008 07:41 |
| Reikia pagalbos dėl procesoriaus. | banjo7 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 29 gruodis 2007 10:14 |
| Kuris procesorius | deeajz | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 22 gruodis 2007 16:20 |
| Kuris procesorius? | mcdden2 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 18 spalis 2007 07:01 |
| Temos įrankiai | |
| |