![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidi! Len modernizácie iného počítača ako obvykle ![]() Im uvedenie procesorom Intel Pentium D820 (rovnako ako my sami) do ASUS P5S800 VM / S Motherboard. Mám rovnaký procesor v mojom počítači na Abit Fatal1ty FP-IN9 Motherboard a funguje GREAT! ale vedel, ak to bude fungovať na doske ASUS, Prečítal som si základnú dosku, ale parametre, ktoré majú byť úprimný hodně to trochu znamená nič, čo by mi soooo môže niekto pomôcť, prosím ![]() Tiež môžete mi povedať, keď to bude ok v motherbard ako môj procesor inštrukcie hovorí "zlyhanie použiť vhodnú motherbard môže viesť k nestabilný chod systému a spustení procesora mimo špecifikácie" Mnohé Poďakovanie: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asus uvádza, že podpora D CPU, jedna cesta je to skúsiť, ako bude fungovať, alebo nie.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I myslieť Malo by fungovat dobre na začiatok mojej hlave. Ako Dave povedal, nič zlého by sa stať, ak nie je podporovaný. Možno budete chcieť flash BIOS pred zmenou procesora v prípade, že bol podporovaný iba v novšej verzii systému BIOS.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Príliš veľa procesorov používa? | chrismorris730 | Všeobecné Software Chat | 7 | 16. September 2008 11:28 |
| Pomoc aký procesor prosím pomôžte | samwar003 | Procesory, základné dosky & RAM | 20 | 5. február 2008 07:41 |
| Potrebujete pomoc na procesore. | banjo7 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 29. decembra 2007 10:14 |
| Ktorý procesor | deeajz | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 22. december 2007 16:20 |
| Ktorý procesor? | mcdden2 | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 18. októbra 2007 07:01 |
| Thread Tools | |
| |