![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј људи! Само унапређење други рачунар, као и обично ![]() Стављајући им Интел Пентиум Д820 (исти као свој) у Асус П5С800 СМ / С матичне плоче. Имам исти процесор у мом рачунару на абит Фатал1ты ФП-ИН9 Плоче и ради СУПЕР! али се питам да ли це радити на Асус матична плоча, прочитао сам спецификације матичне плоче, али да будем искрен много кинд то ништа не значи да ме соооо да неко помогне молим Вас ![]() Такође, можете ли ми рећи да ли ће бити у реду мотхербард као мој процесор инструкцијама казе "неуспеха да користи одговарајући мотхербард може довести до нестабилног рада система и покретање процесора ван спецификације" Хвала много: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| АСУС кажу да подржавају Д процесора, један начин је да га пробати, или ће радити или неће.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја мислити требало би да ради фино на врху моје главе. Као што је Дејв рекао, ништа лоше треба да се деси ако га не подржава. Можда ћете желети да флеш БИОС-а пре него што сте променили процесора у случају да је подржана само на новију верзију БИОС-а.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Превише се користи процесор? | цхрисморрис730 | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 16. сеп 2008 11:28 |
| Помоћ што процесор угодити помоћ | самуар003 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 20 | 5 фебруар 2008 07:41 |
| Требате ли помоћ на процесор. | бањо7 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 29 децембар 2007 10:14 |
| Који процесор | дееајз | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 22 децембар 2007 16:20 |
| Који процесор? | мцдден2 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 18 октобар 2007 07:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |