![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Агов народ! Просто модернізація інший комп'ютер як звичайного ![]() Їм покласти Intel Pentium D820 (такий же як мої власні) в ASUS P5S800 В.М. / S материнських плат. Я же процесор в моєму комп'ютері на Abit Fatal1ty FP-IN9 плат і вона чудово працює! але було цікаво, якщо вона буде працювати в материнських плат ASUS, я читав специфікації материнської плати, але, чесно кажучи багато його цікаве нічого не означає для мене Soooo може хто-небудь допомогти, будь ласка ![]() Також ви можете розповісти мені, якщо він буде ОК в якості мого motherbard інструкцій процесора говорить: "неможливість використання відповідних motherbard може призвести до нестабільної роботи системи і запустити процесор з специфікації" Many Thanks: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asus кажуть, що підтримка роботи процесора, так це спробувати, як буде працювати чи не буде.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думати вона повинна працювати штрафу у верхній частині моєї голови. Як сказав Дейв, нічого поганого трапиться, якщо вона не підтримується. Ви можете Flash BIOS перед зміною процесора у випадку це було підтримується тільки в новій версії BIOS.