по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Това ще RAM работят без това Майка съвет?

Reply

Нишка Инструменти
Old 14-ти Януари 2008, 17:41
Новите държави Група

Default Това ще RAM работят без това Майка съвет?

Преди да си купя това RAM аз искам да знам дали той ще работи с моята майка борда. Има само едно нещо, което наистина имате въпроси относно.

Това ми е дънната платка "гигабайт GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel дънни платки":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059

Изключително важно нещо
>> http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev.% 201,0% 29

Това е най-RAM Искам "Г. умения, 2GB (2 х 1GB) 240-пинови DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098

В нещо, аз имам един въпрос относно това:

Памет:
  • Брой слотове памет: 4 × 240pin
  • Памет DDR2 Стандарт: 1066
  • Максимална памет Поддържани: 8GB
  • Dual Channel Поддържани: Да
Тъй като майката борда казва тя взема, а не 800, ще го взема още RAM?
Old 14-ти Януари 2008, 18:55
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Пиро View Post
Тъй като майката борда казва 1066 за паметта ще вземам 800, ще го взема още 800 RAM?
Съжалявам, за г-ца типове. А за двоен пост, аз не виждам редактирате бутона: /.

* Промени *
Трябва да има време, а аз пропуснах.
Old 14-ти Януари 2008, 22:59
Номер на групата

Да. Това ще отнеме до тази скорост, а не само тази скорост. Ако сте overclocker и искате да се пуска по-висок FSB, без да се притеснявате за RAM потегля стена, може да искате да получите по-висока скорост на RAM, но ако не отида на 800.

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 15-ти януари 2008, 05:31
Новите държави Група

Я, аз няма да се тревожи за OCing този компютър. Аз съм едва на 18 г. и не може просто антена на пари за нови части, ако аз сам: /.

Благодаря за конформация.
Old 15 януари 2008, 05:50
Номер на групата

А, вие не можете да наистина "удар" OCing части. Най-добрата аналогия е да скачам с парашут. Хората я види като огромен риск, но ако знаете основните умения (как да дръпнете пука кабел!) Е по-малко рисковано, отколкото много други неща. В действителност, повишаване на FSB води до почти нулев риск - това е само, когато започнете да messing наоколо с напрежение, че рискът правиш повреди, и това е сравнително безопасна, както добре. Имам свободно ,8 GHz само чрез повишаване на FSB ми, като около 30 минути общо, а като ми процесор, че ще струва по-начин, трябваше да го купи състав. Единствената активна риск е, че не зареждане в Windows, или тя се заключва, докато играе играта - и в този случай всичко, което трябва да направите е да си върна FSB около 10mhz и опитайте отново.

Във всеки случай, надежда, че работи за теб. Виждам това G-RAM умения при сделки точка на NewEgg бюлетин съвсем малко, и докато съм на първо отхвърля като бюджетът овен на спецификациите и ревюта изглежда убедителна. Аз съм те да видиш моя бюлетин и да видим дали не мога да намеря промо код за малко пари на разстояние, защото това е много общо с тази RAM. Ако го направя, аз ще редактирам този пост.

АТРИБУТИ: Не, има около 1066 за $ 75, но не и намаление на този RAM. Все пак, това е доста евтино - отидете дива свиня:)
Old 15-ти януари 2008, 17:47
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Carbon View Post
А, вие не можете да наистина "удар" OCing части. Най-добрата аналогия е да скачам с парашут. Хората я види като огромен риск, но ако знаете основните умения (как да дръпнете пука кабел!) Е по-малко рисковано, отколкото много други неща. В действителност, повишаване на FSB води до почти нулев риск - това е само, когато започнете да messing наоколо с напрежение, че рискът правиш повреди, и това е сравнително безопасна, както добре. Имам свободно ,8 GHz само чрез повишаване на FSB ми, като около 30 минути общо, а като ми процесор, че ще струва по-начин, трябваше да го купи състав. Единствената активна риск е, че не зареждане в Windows, или тя се заключва, докато играе играта - и в този случай всичко, което трябва да направите е да си върна FSB около 10mhz и опитайте отново.

Във всеки случай, надежда, че работи за теб. Виждам това G-RAM умения при сделки точка на NewEgg бюлетин съвсем малко, и докато съм на първо отхвърля като бюджетът овен на спецификациите и ревюта изглежда убедителна. Аз съм те да видиш моя бюлетин и да видим дали не мога да намеря промо код за малко пари на разстояние, защото това е много общо с тази RAM. Ако го направя, аз ще редактирам този пост.

АТРИБУТИ: Не, има около 1066 за $ 75, но не и намаление на този RAM. Все пак, това е доста евтино - отидете дива свиня:)
Уау, аз не осъзнаваш, че около OCing. Винаги съм си мислил, че някои хора взривиха техните части / майка дъски опитва да OC компютъра си от прегряване им монтирам. Все още не мисля, че съм ще се опитам да каша с него, защото баща ми не желае да ме купи части за изграждане на компютри, на всеки няколко години, така че просто ще вземе това, което може да получи и да научат как OC с някой с опит в него.

И това все още е добра сделка за 1066, но аз не мисля, че можеш да победиш 2GB за 45, както и че Г. умения има много добри отзиви, така че ще взема: Г.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Какво Майка съвет е добре за мен? sunnyatscot Процесори, дънни платки & RAM 5 19 ноември 2008 05:56
МАЙЧИНО БОРД HELP! lights0ut56 Процесори, дънни платки & RAM 3 28 Jan 2008 21:45
Нови майка борда marsay001 Процесори, дънни платки & RAM 7 18 Jan 2008 10:37
Майка борда въпроси evoriot Процесори, дънни платки & RAM 4 18 Jan 2008 04:23
Майка борда anwar_auctions Процесори, дънни платки & RAM 1 20 май 2007 22:46
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc