![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Преди да си купя това RAM аз искам да знам дали той ще работи с моята майка борда. Има само едно нещо, което наистина имате въпроси относно. Това ми е дънната платка "гигабайт GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel дънни платки": > http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059 Изключително важно нещо >> http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev.% 201,0% 29 Това е най-RAM Искам "Г. умения, 2GB (2 х 1GB) 240-пинови DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel": > http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098 В нещо, аз имам един въпрос относно това: Памет:
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
* Промени * Трябва да има време, а аз пропуснах. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да. Това ще отнеме до тази скорост, а не само тази скорост. Ако сте overclocker и искате да се пуска по-висок FSB, без да се притеснявате за RAM потегля стена, може да искате да получите по-висока скорост на RAM, но ако не отида на 800.
| |||
| |||
| Я, аз няма да се тревожи за OCing този компютър. Аз съм едва на 18 г. и не може просто антена на пари за нови части, ако аз сам: /. Благодаря за конформация. |
|
| |||
| |||
| А, вие не можете да наистина "удар" OCing части. Най-добрата аналогия е да скачам с парашут. Хората я види като огромен риск, но ако знаете основните умения (как да дръпнете пука кабел!) Е по-малко рисковано, отколкото много други неща. В действителност, повишаване на FSB води до почти нулев риск - това е само, когато започнете да messing наоколо с напрежение, че рискът правиш повреди, и това е сравнително безопасна, както добре. Имам свободно ,8 GHz само чрез повишаване на FSB ми, като около 30 минути общо, а като ми процесор, че ще струва по-начин, трябваше да го купи състав. Единствената активна риск е, че не зареждане в Windows, или тя се заключва, докато играе играта - и в този случай всичко, което трябва да направите е да си върна FSB около 10mhz и опитайте отново. Във всеки случай, надежда, че работи за теб. Виждам това G-RAM умения при сделки точка на NewEgg бюлетин съвсем малко, и докато съм на първо отхвърля като бюджетът овен на спецификациите и ревюта изглежда убедителна. Аз съм те да видиш моя бюлетин и да видим дали не мога да намеря промо код за малко пари на разстояние, защото това е много общо с тази RAM. Ако го направя, аз ще редактирам този пост. АТРИБУТИ: Не, има около 1066 за $ 75, но не и намаление на този RAM. Все пак, това е доста евтино - отидете дива свиня:) |
|
| |||
| |||
| Цитат:
И това все още е добра сделка за 1066, но аз не мисля, че можеш да победиш 2GB за 45, както и че Г. умения има много добри отзиви, така че ще взема: Г. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какво Майка съвет е добре за мен? | sunnyatscot | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 19 ноември 2008 05:56 |
| МАЙЧИНО БОРД HELP! | lights0ut56 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 28 Jan 2008 21:45 |
| Нови майка борда | marsay001 | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 18 Jan 2008 10:37 |
| Майка борда въпроси | evoriot | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 18 Jan 2008 04:23 |
| Майка борда | anwar_auctions | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 20 май 2007 22:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |