menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Bude to fungovat RAM w / tomto Matka rady?

Reply

Thread Nástroje
Old 14 leden 2008, 17:41
Nový člen skupiny

Než si koupit tento RAM chci vědět, jestli to bude fungovat s mojí matkou palubě. Je jen jedna věc mi opravdu otázka.

To je můj Motherboard "GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059

Zásadní věc
>> http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev. 29% 201,0%

Jedná se o RAM chci "G. SKILL 2 GB (2 x 1 GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098

Ta věc má i otázka je následující:

Paměť:
  • Počet Memory Slots: 4 × 240pin
  • Paměti standardu DDR2: 1066
  • Maximální podporované paměti: 8 GB
  • Dual Channel Podporované: Ano
Vzhledem k tomu, že matka palubě říká, že je bere, a nikoliv 800 bude i nadále trvat na RAM?
Old 14 leden 2008, 18:55
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal Pyro View Post
Vzhledem k tomu, že matka palubě říká Paměť na 1066 to bude vzít na 800 to bude ještě trvat na 800 RAM?
Omlouváme se za miss typy. A pro dvojí post, I didn't vidět tlačítko upravit: /.

* Edit *
Musí existovat časovač a jsem ji.
Old 14 leden 2008, 22:59
Dárce Skupina

Ano. Bude to trvat až do rychlosti, a to nejen, že rychlost. Pokud jste overclocker a chcete spustit na vyšší FSB bez obav RAM zasahující zdi, měli byste se dostat na vyšší rychlost RAM, ale pokud ne, jděte na 800.

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 15 leden 2008, 05:31
Nový člen skupiny

Jo, jsem nebudu starat o OCing tomto počítači. Mám jen 18, a nelze jen nešetřit peníze na nové díly, pokud i ránu jedna: /.

Díky za potvrzení.
Old 15. ledna 2008, 05:50
Dárce Skupina

Eh, nemůžete opravdu "ránu" OCing částí. Nejlepší analogie je skydiving. Lidé vidím jako obrovské riziko, ale pokud víte, že základní dovednosti (jak tahat kabel sakra!) Je to méně rizikové než mnoho jiných věcí. Ve skutečnosti, zvyšování FSB znamená téměř nulové riziko - je to pouze tehdy, když začnete umazávání asi s napětím, které vám dělají riziko poškození, a to je relativně bezpečná stejně. Mám volný ,8 GHz jen tím, že zvýší mé FSB, přičemž asi 30 minut celkem, a dává mi procesor, který by stál více cestě musel jsem jej koupil zásob. Jediné riziko je, že aktivní nechcete zavést do oken nebo zapadne a zároveň hrát hru - a v tomto případě, vše co musíte udělat, je zpátky váš FSB asi 10mhz a zkuste to znovu.

V každém případě doufám, že pracuje pro vás. Vidím tento G-Zručnost RAM v pojednává část o NewEgg newsletter docela kousek, a když jsem při prvním zamítl jako rozpočet ram je specifikace a recenze vypadat přesvědčivě. Budu se podívat na můj newsletter a vidět, když nemůže najít promo kód pro některé peněžní vypnutí, způsobí, že to dost společného s touto RAM. Pokud ano, budu editovat tento post.

EDIT: Ne, je tam několik 1066 za 75 dolarů, ale ne, že sleva na RAM. Přesto je to docela levné - jít prase divoké:)
Old 15 leden 2008, 17:47
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal Carbon View Post
Eh, nemůžete opravdu "ránu" OCing částí. Nejlepší analogie je skydiving. Lidé vidím jako obrovské riziko, ale pokud víte, že základní dovednosti (jak tahat kabel sakra!) Je to méně rizikové než mnoho jiných věcí. Ve skutečnosti, zvyšování FSB znamená téměř nulové riziko - je to pouze tehdy, když začnete umazávání asi s napětím, které vám dělají riziko poškození, a to je relativně bezpečná stejně. Mám volný ,8 GHz jen tím, že zvýší mé FSB, přičemž asi 30 minut celkem, a dává mi procesor, který by stál více cestě musel jsem jej koupil zásob. Jediné riziko je, že aktivní nechcete zavést do oken nebo zapadne a zároveň hrát hru - a v tomto případě, vše co musíte udělat, je zpátky váš FSB asi 10mhz a zkuste to znovu.

V každém případě doufám, že pracuje pro vás. Vidím tento G-Zručnost RAM v pojednává část o NewEgg newsletter docela kousek, a když jsem při prvním zamítl jako rozpočet ram je specifikace a recenze vypadat přesvědčivě. Budu se podívat na můj newsletter a vidět, když nemůže najít promo kód pro některé peněžní vypnutí, způsobí, že to dost společného s touto RAM. Pokud ano, budu editovat tento post.

EDIT: Ne, je tam několik 1066 za 75 dolarů, ale ne, že sleva na RAM. Přesto je to docela levné - jít prase divoké:)
Wow, jsem si uvědomit, že o OCing. Vždycky jsem si myslel, že někteří lidé troubíce jejich částí / matka desky snaží OC jejich počítače přehřátí jejich plošinu. I přesto si nemyslím Jdu to zkusit a nepořádek s tím, že můj otec je ochotný se mnou částí budovat počítače každých pár let, tak jsem si jen to, co můžu dostat a naučit OC s někým zkušeným v něm.

A to je ještě dobrý obchod pro 1066, ale nemyslím si, že můžete porazit 2 GB na 45, a to G. Zručnost má hodně dobré recenze, takže budu brát: D.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.