![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Πριν αγοράσετε αυτό το i RAM θέλω να ξέρω αν θα συνεργαστεί με το διοικητικό συμβούλιο της μητέρας μου. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα εγώ πραγματικά μια ερώτηση σχετικά. Πρόκειται Μητρικές μου "GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard": > http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059 Κρίσιμο θέμα >> http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev.% 201,0% 29 Αυτό είναι το i RAM θέλω "G. SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel": > http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098 Το πράγμα εγώ να θέσω ένα ερώτημα σχετικά με αυτό είναι: Μνήμη:
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
* Επεξεργασία * Πρέπει να υπάρχει ένα χρονόμετρο, και το έχασα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι. Θα διαρκέσει μέχρι την ταχύτητα, δεν είναι μόνο η ταχύτητα. Αν είστε ένας Overclocker και θέλετε να τρέξετε σε υψηλότερο FSB δεν ανησυχείτε για RAM χτύπημα στον τοίχο, μπορεί να θέλετε να πάρετε τη μνήμη RAM μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλά, αν δεν πάει για το 800.
| |||
| |||
| Ya, είμαι δεν πρόκειται να ανησυχείτε για OCing αυτόν τον υπολογιστή. Είμαι μόνο 18, και δεν μπορεί απλώς πιάτο τα χρήματα για τα νέα τμήματα αν θ πλήγμα ένα: /. Ευχαριστώ για τη διάπλαση. |
|
| |||
| |||
| Eh, δεν μπορείτε πραγματικά "χτύπημα" μέρη OCing. Η καλύτερη αναλογία είναι να Skydiving. Οι άνθρωποι θεωρούν ότι πρόκειται για ένα τεράστιο κίνδυνο, αλλά αν γνωρίζετε τις βασικές δεξιότητες (πώς να τραβήξει ένα καλώδιο βλασφημίας!) Είναι λιγότερο επικίνδυνη από πολλά άλλα πράγματα. Στην πραγματικότητα, η αύξηση του FSB συνεπάγεται σχεδόν μηδενικού κινδύνου - είναι μόνο όταν ξεκινάτε messing γύρω με τάσεις που σας κάνει κίνδυνος βλάβης, και ότι είναι σχετικά ασφαλή αλλά. Πήρα μια ελεύθερη .8 GHz μόνο με την αύξηση της FSB μου, λαμβάνοντας περίπου 30 λεπτά συνολικά, και μου έδωσε έναν επεξεργαστή που θα κόστιζε περισσότερο έτσι είχε το αγόρασα απόθεμα. Η μόνη δραστική κίνδυνος είναι ότι δεν χρειάζεται να εκκινήσετε τα Windows ή να ασφαλίσει ενώ παίζει ένα παιχνίδι - και σε αυτήν την περίπτωση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υποχωρήσει FSB σας για 10MHZ και προσπαθήστε ξανά. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω να λειτουργεί έξω για σας. Θεωρώ ότι αυτό το G-RAM Ικανότητα στο τμήμα που ασχολείται με το ενημερωτικό δελτίο Newegg πολύ λίγο, και ενώ εγώ κατά την πρώτη απέρριψε, δεδομένου προϋπολογισμού ζευγαρώσει τις προδιαγραφές και σχόλια πειστική εμφάνιση. Είμαι θα ρίξουμε μια ματιά στο ενημερωτικό δελτίο μου και να δούμε αν δεν μπορώ να βρω ένα promo κώδικα για κάποια μετρητά μακριά, προκαλεί ότι αρκετά κοινά στοιχεία με αυτό το έμβολο. Αν το κάνω, εγώ θα επεξεργαστείτε τη θέση αυτή. EDIT: Όχι, υπάρχει κάποια 1066 για $ 75, αλλά δεν με έκπτωση επί της μνήμης RAM. Ακόμα, είναι αρκετά φθηνά - πάει γουρούνι άγρια:) |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Και ότι εξακολουθεί να είναι μια καλή συμφωνία για το 1066, αλλά δεν νομίζω ότι μπορείτε να νικήσει 2GB για 45, και ότι η G. Skill έχει πολλά καλά σχόλια, έτσι θα το πάρω: Δ. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τι Μητέρα συμβούλιο είναι καλή για μένα; | sunnyatscot | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 19 Νοε 2008 05:56 |
| MOTHER BOARD HELP! | lights0ut56 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 28 Ιαν 2008 21:45 |
| Νέα μητέρα του σκάφους | marsay001 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 18 Ιαν 2008 10:37 |
| Μητέρα του σκάφους ερωτήσεις | evoriot | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 18 Ιαν 2008 04:23 |
| Μητέρα του σκάφους | anwar_auctions | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 20 Μαΐου 2007 22:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |