μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Αυτό το έργο RAM w / Μητέρα αυτού του συμβουλίου;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Ιανουαρίου, 2008, 17:41
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Αυτό το έργο RAM w / Μητέρα αυτού του συμβουλίου;

Πριν αγοράσετε αυτό το i RAM θέλω να ξέρω αν θα συνεργαστεί με το διοικητικό συμβούλιο της μητέρας μου. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα εγώ πραγματικά μια ερώτηση σχετικά.

Πρόκειται Μητρικές μου "GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059

Κρίσιμο θέμα
>> http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev.% 201,0% 29

Αυτό είναι το i RAM θέλω "G. SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098

Το πράγμα εγώ να θέσω ένα ερώτημα σχετικά με αυτό είναι:

Μνήμη:
  • Αριθμός υποδοχές μνήμης: 4 × 240pin
  • Standard μνήμη DDR2: 1066
  • Μέγιστη Υποστηριζόμενη Μνήμη: 8GB
  • Dual Channel Supported: Ναι
Δεδομένου ότι το διοικητικό συμβούλιο Μητέρα λέει παίρνει 800 και δεν θα πάρει ακόμα την μνήμη RAM;
Old 14 Ιανουαρίου, 2008, 18:55
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Pyro View Post
Δεδομένου ότι το διοικητικό συμβούλιο Μητέρα λέει 1066 για μνήμης θα είναι παίρνω το 800 θα λάβει ακόμα τα 800 RAM;
Λυπούμαστε για χάσετε τύπους. Και για τη διπλή θέση, δεν είδα ένα κουμπί "Επεξεργασία": /.

* Επεξεργασία *
Πρέπει να υπάρχει ένα χρονόμετρο, και το έχασα.
Old 14 Ιανουαρίου, 2008, 22:59
Ομάδα Δωρητών

Ναι. Θα διαρκέσει μέχρι την ταχύτητα, δεν είναι μόνο η ταχύτητα. Αν είστε ένας Overclocker και θέλετε να τρέξετε σε υψηλότερο FSB δεν ανησυχείτε για RAM χτύπημα στον τοίχο, μπορεί να θέλετε να πάρετε τη μνήμη RAM μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλά, αν δεν πάει για το 800.

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 15, Ιανουαρίου 2008, 05:31
Νέο Μέλος Ομάδα

Ya, είμαι δεν πρόκειται να ανησυχείτε για OCing αυτόν τον υπολογιστή. Είμαι μόνο 18, και δεν μπορεί απλώς πιάτο τα χρήματα για τα νέα τμήματα αν θ πλήγμα ένα: /.

Ευχαριστώ για τη διάπλαση.
Old 15η Ιανουαρίου 2008, 05:50
Ομάδα Δωρητών

Eh, δεν μπορείτε πραγματικά "χτύπημα" μέρη OCing. Η καλύτερη αναλογία είναι να Skydiving. Οι άνθρωποι θεωρούν ότι πρόκειται για ένα τεράστιο κίνδυνο, αλλά αν γνωρίζετε τις βασικές δεξιότητες (πώς να τραβήξει ένα καλώδιο βλασφημίας!) Είναι λιγότερο επικίνδυνη από πολλά άλλα πράγματα. Στην πραγματικότητα, η αύξηση του FSB συνεπάγεται σχεδόν μηδενικού κινδύνου - είναι μόνο όταν ξεκινάτε messing γύρω με τάσεις που σας κάνει κίνδυνος βλάβης, και ότι είναι σχετικά ασφαλή αλλά. Πήρα μια ελεύθερη .8 GHz μόνο με την αύξηση της FSB μου, λαμβάνοντας περίπου 30 λεπτά συνολικά, και μου έδωσε έναν επεξεργαστή που θα κόστιζε περισσότερο έτσι είχε το αγόρασα απόθεμα. Η μόνη δραστική κίνδυνος είναι ότι δεν χρειάζεται να εκκινήσετε τα Windows ή να ασφαλίσει ενώ παίζει ένα παιχνίδι - και σε αυτήν την περίπτωση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υποχωρήσει FSB σας για 10MHZ και προσπαθήστε ξανά.

Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω να λειτουργεί έξω για σας. Θεωρώ ότι αυτό το G-RAM Ικανότητα στο τμήμα που ασχολείται με το ενημερωτικό δελτίο Newegg πολύ λίγο, και ενώ εγώ κατά την πρώτη απέρριψε, δεδομένου προϋπολογισμού ζευγαρώσει τις προδιαγραφές και σχόλια πειστική εμφάνιση. Είμαι θα ρίξουμε μια ματιά στο ενημερωτικό δελτίο μου και να δούμε αν δεν μπορώ να βρω ένα promo κώδικα για κάποια μετρητά μακριά, προκαλεί ότι αρκετά κοινά στοιχεία με αυτό το έμβολο. Αν το κάνω, εγώ θα επεξεργαστείτε τη θέση αυτή.

EDIT: Όχι, υπάρχει κάποια 1066 για $ 75, αλλά δεν με έκπτωση επί της μνήμης RAM. Ακόμα, είναι αρκετά φθηνά - πάει γουρούνι άγρια:)
Old 15, Ιανουαρίου 2008, 17:47
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carbon View Post
Eh, δεν μπορείτε πραγματικά "χτύπημα" μέρη OCing. Η καλύτερη αναλογία είναι να Skydiving. Οι άνθρωποι θεωρούν ότι πρόκειται για ένα τεράστιο κίνδυνο, αλλά αν γνωρίζετε τις βασικές δεξιότητες (πώς να τραβήξει ένα καλώδιο βλασφημίας!) Είναι λιγότερο επικίνδυνη από πολλά άλλα πράγματα. Στην πραγματικότητα, η αύξηση του FSB συνεπάγεται σχεδόν μηδενικού κινδύνου - είναι μόνο όταν ξεκινάτε messing γύρω με τάσεις που σας κάνει κίνδυνος βλάβης, και ότι είναι σχετικά ασφαλή αλλά. Πήρα μια ελεύθερη .8 GHz μόνο με την αύξηση της FSB μου, λαμβάνοντας περίπου 30 λεπτά συνολικά, και μου έδωσε έναν επεξεργαστή που θα κόστιζε περισσότερο έτσι είχε το αγόρασα απόθεμα. Η μόνη δραστική κίνδυνος είναι ότι δεν χρειάζεται να εκκινήσετε τα Windows ή να ασφαλίσει ενώ παίζει ένα παιχνίδι - και σε αυτήν την περίπτωση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υποχωρήσει FSB σας για 10MHZ και προσπαθήστε ξανά.

Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω να λειτουργεί έξω για σας. Θεωρώ ότι αυτό το G-RAM Ικανότητα στο τμήμα που ασχολείται με το ενημερωτικό δελτίο Newegg πολύ λίγο, και ενώ εγώ κατά την πρώτη απέρριψε, δεδομένου προϋπολογισμού ζευγαρώσει τις προδιαγραφές και σχόλια πειστική εμφάνιση. Είμαι θα ρίξουμε μια ματιά στο ενημερωτικό δελτίο μου και να δούμε αν δεν μπορώ να βρω ένα promo κώδικα για κάποια μετρητά μακριά, προκαλεί ότι αρκετά κοινά στοιχεία με αυτό το έμβολο. Αν το κάνω, εγώ θα επεξεργαστείτε τη θέση αυτή.

EDIT: Όχι, υπάρχει κάποια 1066 για $ 75, αλλά δεν με έκπτωση επί της μνήμης RAM. Ακόμα, είναι αρκετά φθηνά - πάει γουρούνι άγρια:)
Πω πω, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι περίπου OCing. Πάντα πίστευα ότι κάποιοι άνθρωποι ανατίναξε τα μέρη τους / boards μητέρα προσπαθεί να OC τον υπολογιστή τους από την υπερθέρμανση της εξέδρας τους. Ακόμα δεν νομίζω ότι πρόκειται να δοκιμάσω και χάος με αυτό, επειδή ο πατέρας μου είναι πρόθυμος να μου αγοράσει εξαρτήματα για την κατασκευή υπολογιστών κάθε λίγα χρόνια, γι 'αυτό θα λάβουν ακριβώς αυτό που μπορεί να πάρει και να μάθουν πώς OC με κάποιον έμπειρο σε αυτό.

Και ότι εξακολουθεί να είναι μια καλή συμφωνία για το 1066, αλλά δεν νομίζω ότι μπορείτε να νικήσει 2GB για 45, και ότι η G. Skill έχει πολλά καλά σχόλια, έτσι θα το πάρω: Δ.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Τι Μητέρα συμβούλιο είναι καλή για μένα; sunnyatscot Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 5 19 Νοε 2008 05:56
MOTHER BOARD HELP! lights0ut56 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 28 Ιαν 2008 21:45
Νέα μητέρα του σκάφους marsay001 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 7 18 Ιαν 2008 10:37
Μητέρα του σκάφους ερωτήσεις evoriot Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 18 Ιαν 2008 04:23
Μητέρα του σκάφους anwar_auctions Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 20 Μαΐου 2007 22:46
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.