manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Hoće li to raditi RAM w / Majka ovaj odbor?

Reply

Thread Tools
Old 14 siječanj 2008, 17:41
Novi član grupe

Default Hoće li to raditi RAM w / Majka ovaj odbor?

Prije nego li kupiti ovaj RAM želim znati ako Internet htijenje funkcionirati sa svojom majkom odbora. Postoji samo jedna stvar JA stvarno imati na pitanje.

Ovo je moja matična ploča "gigabajt GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 Intel ATX matične ploče":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059

Presudna stvar
>> http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev.% 201,0% 29

To je RAM želim "G. skill 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098

Stvar imam pitanje je ovo:

Memorija:
  • Number of Memory Slots: 4 × 240pin
  • DDR2 Memorija Standard: 1066
  • Maximum Memory Supported: 8GB
  • Dual Channel Supported: Yes
Budući da je Majka odbora kaže da to traje, a ne 800 i dalje će to potrajati RAM?
Old 14 siječanj 2008, 18:55
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by Piro View Post
Budući da je Majka kaže pansion 1066 memorije za to će uzeti 800 će to potrajati još 800 RAM-a?
Sorry for propustite tipova. A za double post, JA nije 'vidjeti uredi button: /.

* Uredi *
Tu mora biti vremena, a ja ga propustili.
Old 14 siječanj 2008, 22:59
Donatorska Grupa

Da. Ona će trajati do koje brzine, a ne samo da je brzina. Ako ste overclocker a želite pokrenuti pri višim FSB bez brige o RAM udarca u zid, možda biste željeli dobiti veća brzina RAM-a, ali ako ne, ići na 800.

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 15 siječanj 2008, 05:31
Novi član grupe

Ya, neću se brinuti OCing ovom računalu. Ja sam samo 18, i ne može baš dijeliti novac za nove dijelove ako ja puhati: /.

Hvala za ustrojstvo.
Old 15 sij 2008, 05:50
Donatorska Grupa

Eh, ne moľete stvarno "puhati" OCing dijelova. Najbolja analogija je skakanje s padobranom. Ljudi vide kao veliki rizik ali ako znate osnovne vještine (kako izvaditi prokleti kabel!) Je manje rizično nego mnogo drugih stvari. U stvari, podizanja FSB podrazumijeva gotovo nulti rizik - to je samo kada pokrenete messing oko s naponi da radiš rizika oštećenja, i to je relativno sigurno as well. JA je dobio slobodan ,8 GHz samo podizanjem moga FSB, uzimajući ukupno oko 30 minuta, i davanje mi je procesor koji bi imao više troškova put sam ga kupio zaliha. Jedini rizik je aktivan da ne čizma u Windows ili brave dok igrate igru - iu ovom slučaju, sve što morate učiniti je vratiti Vašu FSB o 10mhz i pokušajte ponovno.

U svakom slučaju, nadamo se to radi za vas. Ja vidim ovaj G-RAM vještina u odjeljak bavi se na newsletter NewEgg sasvim malo, i dok sam na prvi otpušteni kao proračuna ovna na naočale i recenzije izgledati uvjerljivo. Im 'gonna pogledajte moje newsletter i vidjeti ako ne mogu naći Promo kod za neki novčani off, uzrok koji je dosta zajedničkog s ovim RAM. Ako mi je činiti, ja ću urediti ovaj post.

EDIT: Nope, ima 1066 za nekih 75 $, ali ne i popust na taj RAM. Ipak, to je prilično jeftina - go divljih svinja:)
Old 15 siječanj 2008, 17:47
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
Eh, ne moľete stvarno "puhati" OCing dijelova. Najbolja analogija je skakanje s padobranom. Ljudi vide kao veliki rizik ali ako znate osnovne vještine (kako izvaditi prokleti kabel!) Je manje rizično nego mnogo drugih stvari. U stvari, podizanja FSB podrazumijeva gotovo nulti rizik - to je samo kada pokrenete messing oko s naponi da radiš rizika oštećenja, i to je relativno sigurno as well. JA je dobio slobodan ,8 GHz samo podizanjem moga FSB, uzimajući ukupno oko 30 minuta, i davanje mi je procesor koji bi imao više troškova put sam ga kupio zaliha. Jedini rizik je aktivan da ne čizma u Windows ili brave dok igrate igru - iu ovom slučaju, sve što morate učiniti je vratiti Vašu FSB o 10mhz i pokušajte ponovno.

U svakom slučaju, nadamo se to radi za vas. Ja vidim ovaj G-RAM vještina u odjeljak bavi se na newsletter NewEgg sasvim malo, i dok sam na prvi otpušteni kao proračuna ovna na naočale i recenzije izgledati uvjerljivo. Im 'gonna pogledajte moje newsletter i vidjeti ako ne mogu naći Promo kod za neki novčani off, uzrok koji je dosta zajedničkog s ovim RAM. Ako mi je činiti, ja ću urediti ovaj post.

EDIT: Nope, ima 1066 za nekih 75 $, ali ne i popust na taj RAM. Ipak, to je prilično jeftina - go divljih svinja:)
Wow, nisam shvatiti da o OCing. Uvijek sam mislila da su neki ljudi duhati njihovih dijelova / majka zajednice pokušavaju OC njihova računala pregrijavanja njihovih snast. JA pa ipak dont 'misliti Im' idući u probati i sa nered, jer moj tata je spreman da kupi mi dijelova za izgradnju računala svakih nekoliko godina, tako da ću samo uzeti što mogu dobiti i naučite kako OC s nekim iskusnim u njemu.

A to je još uvijek dobar posao za 1066, ali ne mislim se tuku 2GB za 45, G. vještina i da ima puno dobre recenzije, pa ću ga: D.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Što Majka zajednica je dobro za mene? sunnyatscot CPU, Matične ploče i RAM 5 19. studeni 2008 05:56
MARTIN ZAJEDNICA POMOZITE! lights0ut56 CPU, Matične ploče i RAM 3 28 siječanj 2008 21:45
Novi majka pansion marsay001 CPU, Matične ploče i RAM 7 18 siječanj 2008 10:37
Majka odbora pitanja evoriot CPU, Matične ploče i RAM 4 18 siječanj 2008 04:23
Majka pansion anwar_auctions CPU, Matične ploče i RAM 1 20. svibanj 2007 22:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.