kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Ezt a RAM munka w / ez anya Board?

Reply

Téma eszközök
Old Január 14, 2008, 17:41
Új tag Csoport

Default Ezt a RAM munka w / ez anya Board?

Mielőtt vásárolni ezt a RAM szeretnék tudni, hogy együtt fog működni az anyám fórumon. Itt csak egy dolog, amit igazán a kérdést.

Ez az én Motherboard "GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 Intel ATX Motherboard:
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059

Létfontosságú dolog
>> http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev.% 201,0% 29

Ez a RAM akarok "G. SKILL 2GB (2 x 1 GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel:
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098

A dolog van egy kérdés a következő:

Memória:
  • Number of Memory Slots: 4 × 240pin
  • Memory Standard DDR2: 1066
  • Maximum Memory Supported: 8GB
  • Dual Channel Supported: Yes
Mivel a fórumon anya azt mondja, úgy, és nem 800 fog is a RAM?
Old Január 14, 2008, 18:55
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by Pyro View Post
Mivel a fórumon Anya mondja 1066 Memory fog vesz A 800 lesz még meg a 800 RAM?
Elnézést Miss típusokat. És a dupla post, én nem láttam egy edit gomb: /.

* Edit *
Lennie kell egy időzítő, és én tévedtem.
Old Január 14, 2008, 22:59
Donor Group

Igen. Ez akár a sebesség, nem csak a sebesség. Ha Ön overclocker és szeretné futtatni a magasabb FSB nélkül aggasztó RAM hitting a falon, akkor, hogy a gyorsabb RAM, de ha nem megy a 800.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Január 15, 2008, 05:31
Új tag Csoport

Ja, nem fogok aggódni OCing ezen a számítógépen. Én csak 18, és nem csak kiadagol a pénzt az új részek, ha egy csapásra: /.

Köszönöm a húsosság.
Old Január 15 2008, 05:50
Donor Group

Eh, akkor nem igazán "ütés" részek OCing. A legjobb analógia a ejtőernyőzni. Az emberek látják, mint egy óriási kockázatot, de ha tudjuk az alapvető készségek (hogy hogyan húzza ki a vezetéket a fenébe!) A kevésbé kockázatos, mint sok más dolog. Valójában emelése FSB jár közel nulla kockázat -, hogy ha elkezd szórakozni feszültségeken, hogy ezt kár kockázatát, és ez a viszonylag biztonságos is. Van egy szabad ,8 GHz csak én FSB emelésével, a körülbelül 30 perc alatt összesen, és ami nekem a processzor, amely költséghatékony módon több volt vettem raktáron. Az egyetlen aktív veszély, hogy nem indítható a Windows vagy nem rögzül, miközben játszik a játékot - és ebben az esetben mindössze annyit kell tennie, hogy vissza a 10MHz FSB körül, és próbálja újra.

Mindkét esetben, a remény arra, hogy működik az Ön számára. Látom, ez a G-Skill RAM a szakasz foglalkozik a NewEgg hírlevél egészen egy kicsit, és amíg az első elutasította azt a költségvetési ram a szemüveg és felülvizsgálatok nézd meggyőző. Én nézd meg a hírlevél, és ha nem találok egy promóciós kódot néhány cash le, mert ez elég gyakori ennek RAM. Ha nem, akkor módosítsuk ezt a hozzászólást.

Edit: Nem, van valami a 1066 $ 75, de nincs kedvezmény, hogy a RAM. Mégis, ez nagyon olcsó - Go disznó vad:)
Old Január 15, 2008, 17:47
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by Carbon View Post
Eh, akkor nem igazán "ütés" részek OCing. A legjobb analógia a ejtőernyőzni. Az emberek látják, mint egy óriási kockázatot, de ha tudjuk az alapvető készségek (hogy hogyan húzza ki a vezetéket a fenébe!) A kevésbé kockázatos, mint sok más dolog. Valójában emelése FSB jár közel nulla kockázat -, hogy ha elkezd szórakozni feszültségeken, hogy ezt kár kockázatát, és ez a viszonylag biztonságos is. Van egy szabad ,8 GHz csak én FSB emelésével, a körülbelül 30 perc alatt összesen, és ami nekem a processzor, amely költséghatékony módon több volt vettem raktáron. Az egyetlen aktív veszély, hogy nem indítható a Windows vagy nem rögzül, miközben játszik a játékot - és ebben az esetben mindössze annyit kell tennie, hogy vissza a 10MHz FSB körül, és próbálja újra.

Mindkét esetben, a remény arra, hogy működik az Ön számára. Látom, ez a G-Skill RAM a szakasz foglalkozik a NewEgg hírlevél egészen egy kicsit, és amíg az első elutasította azt a költségvetési ram a szemüveg és felülvizsgálatok nézd meggyőző. Én nézd meg a hírlevél, és ha nem találok egy promóciós kódot néhány cash le, mert ez elég gyakori ennek RAM. Ha nem, akkor módosítsuk ezt a hozzászólást.

Edit: Nem, van valami a 1066 $ 75, de nincs kedvezmény, hogy a RAM. Mégis, ez nagyon olcsó - Go disznó vad:)
Wow, én nem gondoltam, hogy annak a mintegy OCing. Mindig azt hittem, hogy néhány ember fújt részeiknek / anya boards próbál a számítógépes bűnözés által túlfűtést a kocsi. Még mindig nem hiszem, én megyek próbálni, és a rendetlenség, mert az apám hajlandó megvenni nekem való kiépítése számítógépek néhány éves, így én csak úgy, mit tud, és megtudhatja, hogyan OC valakivel tapasztalt benne.

És hogy még mindig sok a 1066, de nem hiszem, tudod verni 2GB a 45, és hogy G. Skill rengeteg jó kritikákat, ezért Én meg: D.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Milyen anya Board jó nekem? sunnyatscot Processzorok, alaplapok és RAM 5 19. november 2008 05:56
ANYA BOARD HELP! lights0ut56 Processzorok, alaplapok és RAM 3 28. január 2008 21:45
Új igazgatóság az anya marsay001 Processzorok, alaplapok és RAM 7 18. január 2008 10:37
Anya fórumon kérdések evoriot Processzorok, alaplapok és RAM 4 18. január 2008 04:23
Anya fórumon anwar_auctions Processzorok, alaplapok és RAM 1 20. május 2007 22:46
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.