![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mielőtt vásárolni ezt a RAM szeretnék tudni, hogy együtt fog működni az anyám fórumon. Itt csak egy dolog, amit igazán a kérdést. Ez az én Motherboard "GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 Intel ATX Motherboard: > http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059 Létfontosságú dolog >> http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev.% 201,0% 29 Ez a RAM akarok "G. SKILL 2GB (2 x 1 GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel: > http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098 A dolog van egy kérdés a következő: Memória:
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
* Edit * Lennie kell egy időzítő, és én tévedtem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen. Ez akár a sebesség, nem csak a sebesség. Ha Ön overclocker és szeretné futtatni a magasabb FSB nélkül aggasztó RAM hitting a falon, akkor, hogy a gyorsabb RAM, de ha nem megy a 800.
| |||
| |||
| Ja, nem fogok aggódni OCing ezen a számítógépen. Én csak 18, és nem csak kiadagol a pénzt az új részek, ha egy csapásra: /. Köszönöm a húsosság. |
|
| |||
| |||
| Eh, akkor nem igazán "ütés" részek OCing. A legjobb analógia a ejtőernyőzni. Az emberek látják, mint egy óriási kockázatot, de ha tudjuk az alapvető készségek (hogy hogyan húzza ki a vezetéket a fenébe!) A kevésbé kockázatos, mint sok más dolog. Valójában emelése FSB jár közel nulla kockázat -, hogy ha elkezd szórakozni feszültségeken, hogy ezt kár kockázatát, és ez a viszonylag biztonságos is. Van egy szabad ,8 GHz csak én FSB emelésével, a körülbelül 30 perc alatt összesen, és ami nekem a processzor, amely költséghatékony módon több volt vettem raktáron. Az egyetlen aktív veszély, hogy nem indítható a Windows vagy nem rögzül, miközben játszik a játékot - és ebben az esetben mindössze annyit kell tennie, hogy vissza a 10MHz FSB körül, és próbálja újra. Mindkét esetben, a remény arra, hogy működik az Ön számára. Látom, ez a G-Skill RAM a szakasz foglalkozik a NewEgg hírlevél egészen egy kicsit, és amíg az első elutasította azt a költségvetési ram a szemüveg és felülvizsgálatok nézd meggyőző. Én nézd meg a hírlevél, és ha nem találok egy promóciós kódot néhány cash le, mert ez elég gyakori ennek RAM. Ha nem, akkor módosítsuk ezt a hozzászólást. Edit: Nem, van valami a 1066 $ 75, de nincs kedvezmény, hogy a RAM. Mégis, ez nagyon olcsó - Go disznó vad:) |
|
| |||
| |||
| Idézet:
És hogy még mindig sok a 1066, de nem hiszem, tudod verni 2GB a 45, és hogy G. Skill rengeteg jó kritikákat, ezért Én meg: D. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Milyen anya Board jó nekem? | sunnyatscot | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 19. november 2008 05:56 |
| ANYA BOARD HELP! | lights0ut56 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 28. január 2008 21:45 |
| Új igazgatóság az anya | marsay001 | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 18. január 2008 10:37 |
| Anya fórumon kérdések | evoriot | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 18. január 2008 04:23 |
| Anya fórumon | anwar_auctions | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 20. május 2007 22:46 |
| Téma eszközök | |
| |