פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

האם זה זיכרון RAM עבודה W / Board זו אמא?

Reply

שרשרת כלים
Old 14 ינואר 2008, 17:41
קבוצת חברות חדשות

Default האם זה זיכרון RAM עבודה W / Board זו אמא?

לפני שאקנה זיכרון RAM זה אני רוצה לדעת אם זה יעבוד עם הלוח אמא שלי. יש רק דבר אחד אני באמת יש לי שאלה על.

זה Motherboard "שלי GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059

הדבר חיוני
>> http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev.% 201.0% 29

זה זיכרון RAM אני רוצה "G. Skill 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098

אני דבר יש לי שאלה על זה:

זיכרון:
  • מספר חריצי זיכרון: 4 × 240pin
  • זיכרון סטנדרטי DDR2: 1066
  • זיכרון מרבי נתמכות: 8GB
  • ערוצי נתמכות: כן
מאז הלוח אמא אומרת שזה לוקח 800 ולא יהיה זה עדיין לקחת את ה-RAM?
Old 14 ינואר 2008, 18:55
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Pyro View Post
מאז הלוח אמא אומרת 1066 עבור זיכרון זה יהיה לקחת 800 זה עדיין יהיה לקחת את ה-RAM 800?
סליחה על סוגי להחמיץ. ובשביל לכתוב פעמיים, אני לא רואה את כפתור העריכה: /.

* ערוך *
חייב להיות טיימר, ואני לפספס את זה.
Old 14 ינואר 2008, 22:59
קבוצת תורמים

כן. זה ייקח עד כי מהירות, זה לא רק המהירות. אם אתה overclocker ואת רוצה לרוץ ב FSB גבוה יותר מבלי לדאוג זיכרון RAM להכות את הקיר, אולי כדאי לך לקבל את ה-RAM במהירות גבוהה יותר, אבל אם לא, נלך על 800.

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 15 ינואר 2008, 05:31
קבוצת חברות חדשות

יה, אני לא הולך לדאוג OCing זה המחשב. אני רק בן 18, והוא לא יכול פשוט לחלק את הכסף עבור חלקים חדשים אם אני מכה אחת: /.

תודה על קונפורמציה.
Old 15 ינואר 2008, 05:50
קבוצת תורמים

אה, אתה לא ממש יכול "לפוצץ" חלקים OCing. האנלוגיה הטובה ביותר היא צניחה חופשית. אנשים רואים בזה סיכון ענק אבל אם אתה מכיר את הכישורים הבסיסיים (איך למשוך חוט לעזאזל!) זה פחות מסוכן מאשר הרבה דברים אחרים. למעשה, העלאת FSB כרוכה כמעט אפס סיכון - זה רק כשאתה מתחיל להתעסק עם המתחים הסיכון שאתה עושה נזק, וזה גם בטוח יחסית. יש לי חופשי .8 GHz רק על ידי העלאת FSB שלי, לוקח כ -30 דקות סה"כ, והוא נותן לי מעבד כי יעלה לו יותר הדרך קניתי אותו מלאי. הסיכון היחיד הוא פעיל שאינך אתחול בחלונות או נועל אותה בזמן משחק - ובמקרה זה, כל מה שאתה צריך לעשות זה בחזרה FSB על 10mhz שלך ונסה שוב.

בכל מקרה, מקווה שזה יסתדר לך. אני רואה את זה ב-G-Skill RAM בסעיף העוסק ב הידיעון NewEgg לא מעט, ולמרות שאני בהתחלה ביטל אותו כמו RAM תקציב המשקפיים וסקירות נראה משכנע. אני הולך להעיף מבט ידיעון שלי ולראות אם אני לא יכול למצוא פרומו קוד במזומן כמה את, כי זה די נפוץ עם זיכרון RAM זה. אם אני עושה, אני מוכן לערוך את ההודעה.

עריכה: לא, יש איזה 1066 עבור 75 דולר אבל לא על הנחה כי זיכרון RAM. עדיין, זה די זול - ללכת חזיר בר:)
Old 15 ינואר 2008, 17:47
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פחמן View Post
אה, אתה לא ממש יכול "לפוצץ" חלקים OCing. האנלוגיה הטובה ביותר היא צניחה חופשית. אנשים רואים בזה סיכון ענק אבל אם אתה מכיר את הכישורים הבסיסיים (איך למשוך חוט לעזאזל!) זה פחות מסוכן מאשר הרבה דברים אחרים. למעשה, העלאת FSB כרוכה כמעט אפס סיכון - זה רק כשאתה מתחיל להתעסק עם המתחים הסיכון שאתה עושה נזק, וזה גם בטוח יחסית. יש לי חופשי .8 GHz רק על ידי העלאת FSB שלי, לוקח כ -30 דקות סה"כ, והוא נותן לי מעבד כי יעלה לו יותר הדרך קניתי אותו מלאי. הסיכון היחיד הוא פעיל שאינך אתחול בחלונות או נועל אותה בזמן משחק - ובמקרה זה, כל מה שאתה צריך לעשות זה בחזרה FSB על 10mhz שלך ונסה שוב.

בכל מקרה, מקווה שזה יסתדר לך. אני רואה את זה ב-G-Skill RAM בסעיף העוסק ב הידיעון NewEgg לא מעט, ולמרות שאני בהתחלה ביטל אותו כמו RAM תקציב המשקפיים וסקירות נראה משכנע. אני הולך להעיף מבט ידיעון שלי ולראות אם אני לא יכול למצוא פרומו קוד במזומן כמה את, כי זה די נפוץ עם זיכרון RAM זה. אם אני עושה, אני מוכן לערוך את ההודעה.

עריכה: לא, יש איזה 1066 עבור 75 דולר אבל לא על הנחה כי זיכרון RAM. עדיין, זה די זול - ללכת חזיר בר:)
וואו, אני לא מבין על OCing. תמיד חשבתי שיש אנשים פוצצו חלקים / אמא שלהם לוחות מנסה OC המחשב שלהם על ידי חימום יתר לבוש שלהם. אני עדיין לא חושב שאני הולך לנסות להתעסק עם זה, כי אבא שלי מוכן לקנות לי חלקים לבנות מחשבים כל כמה שנים, אז אני רק אקח מה שאני יכול לקבל וללמוד כיצד OC עם מישהו מנוסה בו.

וזה עדיין עסקה טובה עבור 1066, אבל אני לא חושב שאתה יכול לנצח 2GB עבור 45, וכי G. Skill יש הרבה ביקורות טובות, אז אני אקח אותו: ד
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מה אמא Board הוא טוב בשבילי? sunnyatscot CPUs, Motherboards & RAM 5 19th נובמבר 2008 05:56
אמא Board Help!!! lights0ut56 CPUs, Motherboards & RAM 3 -28 ינואר 2008 21:45
אמא חדשה Board marsay001 CPUs, Motherboards & RAM 7 18 ינואר 2008 10:37
אמא Board שאלות evoriot CPUs, Motherboards & RAM 4 18 ינואר 2008 04:23
אמא Board anwar_auctions CPUs, Motherboards & RAM 1 ה -20 במאי 2007 22:46
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.