mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Ar šis darbas RAM w / šį Motinos valdyba?

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 14, 2008, 17:41
Naujas Narys

Default Ar šis darbas RAM w / šį Motinos valdyba?

Prieš įsigyti šią RAM Noriu sužinoti, ar ji veiks su mano mama lenta. Yra tik vienas dalykas man tikrai klausimą.

Tai yra mano plokštė "Gigabyte GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059

Esminis dalykas
> http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev.% 201,0% 29

Tai RAM Noriu "G. SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098

Ką aš turiu klausimą yra toks:

Atmintis:
  • Number of Memory Slots: 4 × 240PIN
  • Atmintis Standartinis DDR2: 1066
  • Maksimali atmintis Palaikomos: 8GB
  • Dual Channel Supported: Yes
Nuo Motina sako, kad valdyba priima, o ne 800 taip jis dar imtis RAM?
Old Sausis 14, 2008, 18:55
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by Pyro View Post
Kadangi Motina sako lenta 1.066 Memory bus jis imti 800 tai bus dar prireiks 800 RAM?
Atsiprašau už praleisti rūšys. Ir dvigubas post, I didn't see mygtuką "Redaguoti": /.

* Edit *
Turi būti laikmačio, o aš praleidau jį.
Old Sausis 14, 2008, 22:59
Donorų grupės

Taip. Jis truks iki to greičio, ne tik kad greitis. Jei esate overclocker ir nori važiuoti didesnį FSB nesirūpindami RAM pataikyti sienos, Jūs galite gauti didesnį greitį RAM, bet jei ne, pereikite 800.

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Sausis 15, 2008, 05:31
Naujas Narys

Ya, I'm not going to worry about OCing šio kompiuterio. Aš tik 18, ir gali ne tik išdalyti pinigus už naujų dalių, jeigu aš vienas smūgis: /.

Ačiū už raumeningumo.
Old Sausis 15, 2008, 05:50
Donorų grupės

Eh, jūs negalite iš tikrųjų "Blow" dalys OCing. Geriausia analogiškai yra šokti su parašiutu. Žmonės mato tai kaip didžiulė rizika, tačiau jei žinote pagrindinius įgūdžius (kaip traukti Damn laidą!) Tai mažiau rizikinga nei kitų dalykų daug. Tiesą sakant, padidinti FSB reiškia beveik nulis rizikos - tai tik paleidus Messing aplink su įtampa, kad jūs rizikuojate padaryti žalos, ir kad yra pakankamai saugi, taip pat. Gavau nemokamai ,8 GHz, tiesiog atkreipia dėmesį į mano FSB, atsižvelgiant apie 30 minučių iš viso, ir duoti man procesorių, kuris kainuotų daugiau kaip buvo man nupirko akcijų. Veikia tik rizika, kad jums nereikia paleisti į Windows ar ji spynos žaisdami žaidimą - ir šiuo atveju, Jums belieka tik atsitraukti jūsų FSB apie 10MHz, ir bandykite dar kartą.

Bet kuriuo atveju, tikiuosi, kad pavyks jums. Aš matau šį G-Skill RAM kalbama skyriuje apie Newegg Newsletter gana didelis, ir nors aš ne pirma atmetė kaip biudžeto RAM specifikacijas ir atsiliepimus atrodo įtikinamai. I'm gonna atsižvelgti į mano Newsletter pažvelgti ir pamatyti, jei aš negaliu gauti reklaminį kodą ir šiek tiek pinigų išjungti, kelia tai, kad gana bendro su šiuo RAM. If I do, I'll redaguoti šį pranešimą.

EDIT: Ne, ten yra apie 1.066 $ 75, bet ne tame RAM nuolaida. Visgi tai gana pigiai - eiti laukinės kiaulės:)
Old Sausis 15, 2008, 17:47
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by Carbon View Post
Eh, jūs negalite iš tikrųjų "Blow" dalys OCing. Geriausia analogiškai yra šokti su parašiutu. Žmonės mato tai kaip didžiulė rizika, tačiau jei žinote pagrindinius įgūdžius (kaip traukti Damn laidą!) Tai mažiau rizikinga nei kitų dalykų daug. Tiesą sakant, padidinti FSB reiškia beveik nulis rizikos - tai tik paleidus Messing aplink su įtampa, kad jūs rizikuojate padaryti žalos, ir kad yra pakankamai saugi, taip pat. Gavau nemokamai ,8 GHz, tiesiog atkreipia dėmesį į mano FSB, atsižvelgiant apie 30 minučių iš viso, ir duoti man procesorių, kuris kainuotų daugiau kaip buvo man nupirko akcijų. Veikia tik rizika, kad jums nereikia paleisti į Windows ar ji spynos žaisdami žaidimą - ir šiuo atveju, Jums belieka tik atsitraukti jūsų FSB apie 10MHz, ir bandykite dar kartą.

Bet kuriuo atveju, tikiuosi, kad pavyks jums. Aš matau šį G-Skill RAM kalbama skyriuje apie Newegg Newsletter gana didelis, ir nors aš ne pirma atmetė kaip biudžeto RAM specifikacijas ir atsiliepimus atrodo įtikinamai. I'm gonna atsižvelgti į mano Newsletter pažvelgti ir pamatyti, jei aš negaliu gauti reklaminį kodą ir šiek tiek pinigų išjungti, kelia tai, kad gana bendro su šiuo RAM. If I do, I'll redaguoti šį pranešimą.

EDIT: Ne, ten yra apie 1.066 $ 75, bet ne tame RAM nuolaida. Visgi tai gana pigiai - eiti laukinės kiaulės:)
Wow, aš ne suprato, kad apie OCing. Aš visada maniau, kad kai kurie žmonės liepė jų dalys / motinos lentos bando OC savo kompiuterio perkaitimo savo platformą. Aš vis dar nemanome, I'm going to try ir valgykla su juo, nes mano tėtis nori pirkti man jų sukurti kompiuterių kas kelerius metus, todėl aš jums tiesiog pasiimti ką galiu gauti ir išmokti ką nors su organizuotu nusikalstamumu patirtį joje.

Ir tai dar geras sandėris už 1066, tačiau nemanau, kad jūs galite pabūti 2GB už 45, ir kad G. Skill turi daug gerų albumų, taigi I'll take it: D
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kas Motinos valdyba yra geras man? sunnyatscot CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 5 Lapkritis 19, 2008 05:56
Motinos tarybos HELP! lights0ut56 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 28 sausis 2008 21:45
Naujas motina lenta marsay001 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 7 18 sausis 2008 10:37
Mother lenta klausimai evoriot CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 4 18 sausis 2008 04:23
Mother Board anwar_auctions CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 Gegužė 20, 2007 22:46
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.