![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Prieš įsigyti šią RAM Noriu sužinoti, ar ji veiks su mano mama lenta. Yra tik vienas dalykas man tikrai klausimą. Tai yra mano plokštė "Gigabyte GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard": > http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059 Esminis dalykas > http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev.% 201,0% 29 Tai RAM Noriu "G. SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel": > http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098 Ką aš turiu klausimą yra toks: Atmintis:
|
|
| |||
| |||
| Citata:
* Edit * Turi būti laikmačio, o aš praleidau jį. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip. Jis truks iki to greičio, ne tik kad greitis. Jei esate overclocker ir nori važiuoti didesnį FSB nesirūpindami RAM pataikyti sienos, Jūs galite gauti didesnį greitį RAM, bet jei ne, pereikite 800.
| |||
| |||
| Ya, I'm not going to worry about OCing šio kompiuterio. Aš tik 18, ir gali ne tik išdalyti pinigus už naujų dalių, jeigu aš vienas smūgis: /. Ačiū už raumeningumo. |
|
| |||
| |||
| Eh, jūs negalite iš tikrųjų "Blow" dalys OCing. Geriausia analogiškai yra šokti su parašiutu. Žmonės mato tai kaip didžiulė rizika, tačiau jei žinote pagrindinius įgūdžius (kaip traukti Damn laidą!) Tai mažiau rizikinga nei kitų dalykų daug. Tiesą sakant, padidinti FSB reiškia beveik nulis rizikos - tai tik paleidus Messing aplink su įtampa, kad jūs rizikuojate padaryti žalos, ir kad yra pakankamai saugi, taip pat. Gavau nemokamai ,8 GHz, tiesiog atkreipia dėmesį į mano FSB, atsižvelgiant apie 30 minučių iš viso, ir duoti man procesorių, kuris kainuotų daugiau kaip buvo man nupirko akcijų. Veikia tik rizika, kad jums nereikia paleisti į Windows ar ji spynos žaisdami žaidimą - ir šiuo atveju, Jums belieka tik atsitraukti jūsų FSB apie 10MHz, ir bandykite dar kartą. Bet kuriuo atveju, tikiuosi, kad pavyks jums. Aš matau šį G-Skill RAM kalbama skyriuje apie Newegg Newsletter gana didelis, ir nors aš ne pirma atmetė kaip biudžeto RAM specifikacijas ir atsiliepimus atrodo įtikinamai. I'm gonna atsižvelgti į mano Newsletter pažvelgti ir pamatyti, jei aš negaliu gauti reklaminį kodą ir šiek tiek pinigų išjungti, kelia tai, kad gana bendro su šiuo RAM. If I do, I'll redaguoti šį pranešimą. EDIT: Ne, ten yra apie 1.066 $ 75, bet ne tame RAM nuolaida. Visgi tai gana pigiai - eiti laukinės kiaulės:) |
|
| |||
| |||
| Citata:
Ir tai dar geras sandėris už 1066, tačiau nemanau, kad jūs galite pabūti 2GB už 45, ir kad G. Skill turi daug gerų albumų, taigi I'll take it: D |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kas Motinos valdyba yra geras man? | sunnyatscot | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | Lapkritis 19, 2008 05:56 |
| Motinos tarybos HELP! | lights0ut56 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 28 sausis 2008 21:45 |
| Naujas motina lenta | marsay001 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 18 sausis 2008 10:37 |
| Mother lenta klausimai | evoriot | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 18 sausis 2008 04:23 |
| Mother Board | anwar_auctions | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Gegužė 20, 2007 22:46 |
| Temos įrankiai | |
| |