mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Vai tas RAM darbu w / šajā Mother Board?

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 14, 2008, 17:41
New Member Group

Default Vai tas RAM darbu w / šajā Mother Board?

Pirms es varu iegādāties šo RAM es vēlos zināt, vai tas darbosies ar manu mātes kuģa. Ir tikai viena lieta man tiešām ir jautājums par.

Šis ir mans Motherboard "GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059

Būtiska lieta
>> http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev.% 201,0% 29

Tas ir RAM es gribu "G. SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098

Lieta i have jautājumu ir šāds:

Atmiņa:
  • Number of Memory Slots 4 × 240pin
  • Memory Standard DDR2: 1066
  • Maximum Memory Supported: 8GB
  • Dual Channel Supported: Yes
Tā kā Māte valde saka, ka tā notiek, nevis 800 būs tā aizņems RAM?
Old Janvāris 14, 2008, 18:55
New Member Group

Quote:
Originally Posted by Piro View Post
Tā Mother board saka 1.066 atmiņas būs tā ņemt 800 būs tā aizņems 800 RAM?
Sorry for miss veidiem. Un par double post, es neredzēju edit poga: /.

* Edit *
Ir jābūt taimeri, un es nokavēju to.
Old Janvāris 14, 2008, 22:59
Donors Group

Jā. Tā veiks līdz šim ātrumam, nevis šī ātruma. Ja jūs esat overclocker un vēlaties palaist augstāku FSB, neuztraucoties par RAM hitting sienas, jūs varētu vēlēties saņemt lielāku ātrumu RAM, bet ja ne, tad iet uz 800.

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Janvāris 15, 2008, 05:31
New Member Group

Ya, es netaisos raizēties par OCing šajā datorā. Es esmu tikai 18, un to nevar vienkārši ēdiens no naudu jaunām detaļām, ja es pūst vienā: /.

Paldies par uzbūvi.
Old Janvāris 15, 2008, 05:50
Donors Group

Eh, jūs droši vien nav "trieciens" daļas OCing. Labākais analoģijas ar lēkšanu ar izpletni. Cilvēki uztver to kā lielu risku, bet ja jūs zināt, pamata iemaņas (kā pull damn vadu!) Tas ir mazāk riskants nekā daudzas citas lietas. Faktiski, palielinot FSB rada gandrīz nulles riska - tā ir tikai tad, kad sākat messing aptuveni ar spriegumu, kas jums var tikt darot kaitējumu, un tas ir samērā droši, kā arī. Man bez ,8 GHz tikai paaugstinot mana FSB, ņemot aptuveni 30 minūtes kopā, un kas man procesors, kas izmaksātu tā vairāk bija iegādājos to krājumu. Aktīva tikai risks, ka jums nav ielādēs logiem, vai tas slēdzenes, spēlējot spēli - un šajā gadījumā viss, kas Jums jādara, ir atkal nosaka jūsu FSB par 10MHz un mēģiniet vēlreiz.

Jebkurā gadījumā, ceru, ka tas strādā par Jums. Es redzu šo G-Skill RAM piedāvājumi sadaļā NewEgg newsletter pavisam nedaudz, un kamēr es vispirms to noraidīja kā budžeta ram specs un pārskatus, izskatās pārliecinoši. I'm gonna veikt apskatīt manu biļetenu un redzēt, ja es nevaru atrast promo kodu kādu naudas kompensāciju, iemesls, ka ir diezgan kopīgi ar šo RAM. Ja man darīt, es ņemšu rediģēt šo amatu.

EDIT: Nē, tur ir daži 1.066 for $ 75, taču nekāda atlaide par šo RAM. Tomēr tas ir diezgan lēts - doties bullēns savvaļas:)
Old Janvāris 15, 2008, 17:47
New Member Group

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
Eh, jūs droši vien nav "trieciens" daļas OCing. Labākais analoģijas ar lēkšanu ar izpletni. Cilvēki uztver to kā lielu risku, bet ja jūs zināt, pamata iemaņas (kā pull damn vadu!) Tas ir mazāk riskants nekā daudzas citas lietas. Faktiski, palielinot FSB rada gandrīz nulles riska - tā ir tikai tad, kad sākat messing aptuveni ar spriegumu, kas jums var tikt darot kaitējumu, un tas ir samērā droši, kā arī. Man bez ,8 GHz tikai paaugstinot mana FSB, ņemot aptuveni 30 minūtes kopā, un kas man procesors, kas izmaksātu tā vairāk bija iegādājos to krājumu. Aktīva tikai risks, ka jums nav ielādēs logiem, vai tas slēdzenes, spēlējot spēli - un šajā gadījumā viss, kas Jums jādara, ir atkal nosaka jūsu FSB par 10MHz un mēģiniet vēlreiz.

Jebkurā gadījumā, ceru, ka tas strādā par Jums. Es redzu šo G-Skill RAM piedāvājumi sadaļā NewEgg newsletter pavisam nedaudz, un kamēr es vispirms to noraidīja kā budžeta ram specs un pārskatus, izskatās pārliecinoši. I'm gonna veikt apskatīt manu biļetenu un redzēt, ja es nevaru atrast promo kodu kādu naudas kompensāciju, iemesls, ka ir diezgan kopīgi ar šo RAM. Ja man darīt, es ņemšu rediģēt šo amatu.

EDIT: Nē, tur ir daži 1.066 for $ 75, taču nekāda atlaide par šo RAM. Tomēr tas ir diezgan lēts - doties bullēns savvaļas:)
Wow, man nav saprotam, ka aptuveni OCing. Es vienmēr domāju, ka daži cilvēki pūta to detaļas / mātes plates mēģina OC datoru ar pārkaršanu, viņu stendā. Es joprojām nedomāju, ka es esmu gatavojas izmēģināt un ēdamtelpa ar to, jo mans tētis ir gatavs nopirkt man daļas, lai izveidotu datorus, ik pāris gadus, tāpēc es ņemšu tikai pieņemt to, ko es varu un uzzinātu, kā OC ar kādu pieredzējušu tajā.

Un tas joprojām ir labs darījums par 1066, bet es nedomāju, ka varat pārspēt 2GB par 45, un ka G. Skill ir daudz labu pārskatu, tāpēc es ņemšu to: D.
Reply

Register

Bookmarks