![]() |
|
| |||
| |||
| Pirms es varu iegādāties šo RAM es vēlos zināt, vai tas darbosies ar manu mātes kuģa. Ir tikai viena lieta man tiešām ir jautājums par. Šis ir mans Motherboard "GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard": > http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059 Būtiska lieta >> http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev.% 201,0% 29 Tas ir RAM es gribu "G. SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel": > http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098 Lieta i have jautājumu ir šāds: Atmiņa:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
* Edit * Ir jābūt taimeri, un es nokavēju to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā. Tā veiks līdz šim ātrumam, nevis šī ātruma. Ja jūs esat overclocker un vēlaties palaist augstāku FSB, neuztraucoties par RAM hitting sienas, jūs varētu vēlēties saņemt lielāku ātrumu RAM, bet ja ne, tad iet uz 800.
| |||
| |||
| Ya, es netaisos raizēties par OCing šajā datorā. Es esmu tikai 18, un to nevar vienkārši ēdiens no naudu jaunām detaļām, ja es pūst vienā: /. Paldies par uzbūvi. |
|
| |||
| |||
| Eh, jūs droši vien nav "trieciens" daļas OCing. Labākais analoģijas ar lēkšanu ar izpletni. Cilvēki uztver to kā lielu risku, bet ja jūs zināt, pamata iemaņas (kā pull damn vadu!) Tas ir mazāk riskants nekā daudzas citas lietas. Faktiski, palielinot FSB rada gandrīz nulles riska - tā ir tikai tad, kad sākat messing aptuveni ar spriegumu, kas jums var tikt darot kaitējumu, un tas ir samērā droši, kā arī. Man bez ,8 GHz tikai paaugstinot mana FSB, ņemot aptuveni 30 minūtes kopā, un kas man procesors, kas izmaksātu tā vairāk bija iegādājos to krājumu. Aktīva tikai risks, ka jums nav ielādēs logiem, vai tas slēdzenes, spēlējot spēli - un šajā gadījumā viss, kas Jums jādara, ir atkal nosaka jūsu FSB par 10MHz un mēģiniet vēlreiz. Jebkurā gadījumā, ceru, ka tas strādā par Jums. Es redzu šo G-Skill RAM piedāvājumi sadaļā NewEgg newsletter pavisam nedaudz, un kamēr es vispirms to noraidīja kā budžeta ram specs un pārskatus, izskatās pārliecinoši. I'm gonna veikt apskatīt manu biļetenu un redzēt, ja es nevaru atrast promo kodu kādu naudas kompensāciju, iemesls, ka ir diezgan kopīgi ar šo RAM. Ja man darīt, es ņemšu rediģēt šo amatu. EDIT: Nē, tur ir daži 1.066 for $ 75, taču nekāda atlaide par šo RAM. Tomēr tas ir diezgan lēts - doties bullēns savvaļas:) |
|
| |||
| |||
| Quote:
Un tas joprojām ir labs darījums par 1066, bet es nedomāju, ka varat pārspēt 2GB par 45, un ka G. Skill ir daudz labu pārskatu, tāpēc es ņemšu to: D. |
![]() |
|
| Bookmarks |