![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Zanim kupisz ten RAM Chcę wiedzieć, czy współpracuje on z moją matką pokładzie. Istnieje tylko jedna rzecz naprawdę masz pytanie w sprawie. To jest mój Motherboard "Gigabyte GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard": > http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059 Kluczową rzeczą >> http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev.% 201,0% 29 To RAM chcę "G. SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel: > http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098 Rzecz Mam pytanie o to: Pamięć:
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Edycja * * Nie musi być czasowy, i missed it. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak. Będzie ona trwać do tej prędkości, nie tylko tej prędkości. Jeśli jesteś overclocker i chcesz uruchomić na wyższym FSB bez martwienia się o RAM uderzając ściany, możesz chcieć, aby uzyskać większą prędkość RAM, ale jeśli nie, przejdź do 800.
| |||
| |||
| Ya, I'm not going to worry about OCing tym komputerze. Jestem tylko 18, a może nie tylko rozdać pieniędzy na nowe części, jeśli jeden cios: /. Thanks for the uformowania. |
|
| |||
| |||
| Eh, nie można naprawdę "uderzenie" części OCing. Najlepszym analogicznie jest skydiving. Ludzie zobaczyć jak ogromne ryzyko, ale jeśli znasz podstawowe umiejętności (jak wyrwać przewód damn!), Jest mniej ryzykowne niż wiele innych rzeczy. W rzeczywistości, podniesienie FSB powoduje prawie zero ryzyka - jest to tylko wtedy, gdy uruchomisz messing się z napięcia, że istnieje ryzyko uszkodzenia robi, i to stosunkowo bezpieczne jak dobrze. Mam wolne ,8 GHz tylko poprzez podnoszenie moich FSB, biorąc około 30 minut całkowitej i dając mi, że procesor będzie miał więcej koszt sposób Kupiony stanie. Jedynym aktywnym ryzykiem jest to, że nie uruchomić w systemie Windows lub zablokuje i grać w gry - w tym przypadku, wszystko co musisz zrobić, to z powrotem swój FSB o 10mhz i spróbuj ponownie. W każdym przypadku, nadzieję, że działa na Ciebie. Widzę ten G-Skill RAM w sekcji ofert na NewEgg biuletyn całkiem sporo, i chociaż w pierwszej oddalił go jako budżet barana ze specyfikacjami i recenzje wygląd przekonujące. I'm gonna spojrzeć na mój newsletter i czy nie mogę znaleźć kod promocyjny dla niektórych środków pieniężnych off, bo to dość wspólnego z tym RAM. Jeśli ja będę edytować tego posta. EDIT: Nie, to około 1066 do 75 dolarów, ale nie ma zniżki na pamięci RAM. Mimo to, jest to bardzo tani - przejście spaczyć dzikie:) |
|
| |||
| |||
| Cytat:
A że jest jeszcze wiele do 1066, ale nie sądzę, możesz pobić 2GB do 45, i że G. Skill ma wiele dobrych recenzji, więc I'll take it: D. |
![]() |
|
| Zakładki |