mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Acest lucru va RAM w / Mama acest consiliu?

Reply

Thread Tools
Old 14 ianuarie 2008, 17:41
Noile state Group

Default Acest lucru va RAM w / Mama acest consiliu?

Înainte de a cumpara acest RAM am nevoie la spre know dacă se va lucra cu consiliul de mama mea. Există i chiar un singur lucru într-adevăr au o întrebare pe.

Aceasta este Plăci de bază mea "GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Plăci de bază":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059

Ceva cruciale
>> http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev.% 201.0% 29

Acest lucru este RAM am nevoie ", G. Skill 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098

Thing i au o întrebare pe este aceasta:

Memorie:
  • Numar de sloturi de memorie: 4 × 240pin
  • Standard Memory DDR2: 1066
  • Maximă de memorie acceptate: 8GB
  • Dual Channel acceptate: Da
Având în vedere că la bord Mama spune că este nevoie de 800, şi nu va mai lua RAM?
Old 14 ianuarie 2008, 18:55
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Pyro View Post
Având în vedere că la bord Mama spune 1066 de Memorie va lua 800 va avea în continuare RAM 800?
Ne pare rău pentru Miss tipuri. Şi pentru post dublu, nu am vedea un buton Editare: /.

* Editare *
Trebuie să existe un contor de timp, şi am ratat-o.
Old 14 ianuarie 2008, 22:59
Grupul de donator

Da. Aceasta va dura până la această viteză, nu doar că viteza. Dacă sunteţi un overclocker şi doriţi să se executa la un FSB mai mare fără a avea grija RAM lovirea de perete, ar putea să doriţi să obţineţi RAM mai mare viteză, dar dacă nu, du-te pentru 800.

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 15 ianuarie 2008, 05:31
Noile state Group

Ya, nu am de gând să vă faceţi griji despre OCing acest computer. Sunt doar 18, şi nu pot antena de numai afară de bani pentru piese noi, dacă am o lovitură: /.

Multumesc pentru conformare.
Old 15 ianuarie 2008, 05:50
Grupul de donator

Eh, nu puteţi cu adevărat "lovitură" piese de OCing. Cea mai buna analogie este de a paraşutism. Oamenii văd ca pe un risc enorm, dar daca stii competenţele de bază (cum se trage un cablu la naiba!) Este mai puţin riscantă decât o multime de alte lucruri. De fapt, creşterea FSB-atrage după sine aproape zero de risc - este doar atunci când veţi începe în jur de joc cu tensiuni pe care le faci daune de risc, şi asta e relativ sigure, de asemenea. Am un drum liber .8 GHz doar prin ridicarea FSB-mea, luând în aproximativ 30 de minute în total, şi să-mi dea un procesor care ar costa mod mai avut-am cumpărat-o de valori. Activă este singurul risc pe care nu le boot în Windows sau se blochează în timp ce jucaţi un joc - şi, în acest caz, tot ce trebuie să faceţi este să înapoi FSB-ul tau despre 10MHz şi încercaţi din nou.

În ambele cazuri, hope it works pentru tine. Văd acest lucru G-Skill RAM tratează în secţiunea cu privire la newsletter-ul NewEgg destul de un pic, şi în timp ce eu la început a respins-o ca RAM bugetul specificatiile si reviste uite convingătoare. I'm gonna să aruncaţi o privire la newsletter-ul meu şi a vedea dacă nu pot găsi un cod promoţional, pentru unele numerar off, cauza asta e destul de comun cu acest RAM. Dacă aş face, voi edita acest post.

EDIT: Nu, nu există unele 1066 pentru 75 dolari, dar nici o reducere cu privire la acest RAM. Totusi, e destul de ieftine - Du-te porc sălbatic:)
Old 15 ianuarie 2008, 17:47
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Carbon View Post
Eh, nu puteţi cu adevărat "lovitură" piese de OCing. Cea mai buna analogie este de a paraşutism. Oamenii văd ca pe un risc enorm, dar daca stii competenţele de bază (cum se trage un cablu la naiba!) Este mai puţin riscantă decât o multime de alte lucruri. De fapt, creşterea FSB-atrage după sine aproape zero de risc - este doar atunci când veţi începe în jur de joc cu tensiuni pe care le faci daune de risc, şi asta e relativ sigure, de asemenea. Am un drum liber .8 GHz doar prin ridicarea FSB-mea, luând în aproximativ 30 de minute în total, şi să-mi dea un procesor care ar costa mod mai avut-am cumpărat-o de valori. Activă este singurul risc pe care nu le boot în Windows sau se blochează în timp ce jucaţi un joc - şi, în acest caz, tot ce trebuie să faceţi este să înapoi FSB-ul tau despre 10MHz şi încercaţi din nou.

În ambele cazuri, hope it works pentru tine. Văd acest lucru G-Skill RAM tratează în secţiunea cu privire la newsletter-ul NewEgg destul de un pic, şi în timp ce eu la început a respins-o ca RAM bugetul specificatiile si reviste uite convingătoare. I'm gonna să aruncaţi o privire la newsletter-ul meu şi a vedea dacă nu pot găsi un cod promoţional, pentru unele numerar off, cauza asta e destul de comun cu acest RAM. Dacă aş face, voi edita acest post.

EDIT: Nu, nu există unele 1066 pentru 75 dolari, dar nici o reducere cu privire la acest RAM. Totusi, e destul de ieftine - Du-te porc sălbatic:)
Wow, nu am dat seama că despre OCing. Intotdeauna am crezut ca unii oameni sufla cu piese / placi de mama încearcă să OC pe computerul lor de supraîncălzire rig lor. Eu încă nu cred că am de gând să încerc şi de pui cu ea, pentru că tatăl meu este dispus să-mi cumpăr piese de calculatoare pentru a construi o dată la câţiva ani, asa ca voi lua doar ceea ce i se poate lua si de a invata cum OC cu cineva cu experienţă în el.

Si care este încă o afacere bună pentru 1066, dar nu cred că poţi bate 2GB de 45, şi că, G. Skill are o mulţime de comentarii bun, asa ca voi lua it: D.
Reply

Register

Marcaje