![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Înainte de a cumpara acest RAM am nevoie la spre know dacă se va lucra cu consiliul de mama mea. Există i chiar un singur lucru într-adevăr au o întrebare pe. Aceasta este Plăci de bază mea "GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Plăci de bază": > http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059 Ceva cruciale >> http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev.% 201.0% 29 Acest lucru este RAM am nevoie ", G. Skill 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel": > http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098 Thing i au o întrebare pe este aceasta: Memorie:
|
|
| |||
| |||
| Citat:
* Editare * Trebuie să existe un contor de timp, şi am ratat-o. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da. Aceasta va dura până la această viteză, nu doar că viteza. Dacă sunteţi un overclocker şi doriţi să se executa la un FSB mai mare fără a avea grija RAM lovirea de perete, ar putea să doriţi să obţineţi RAM mai mare viteză, dar dacă nu, du-te pentru 800.
| |||
| |||
| Ya, nu am de gând să vă faceţi griji despre OCing acest computer. Sunt doar 18, şi nu pot antena de numai afară de bani pentru piese noi, dacă am o lovitură: /. Multumesc pentru conformare. |
|
| |||
| |||
| Eh, nu puteţi cu adevărat "lovitură" piese de OCing. Cea mai buna analogie este de a paraşutism. Oamenii văd ca pe un risc enorm, dar daca stii competenţele de bază (cum se trage un cablu la naiba!) Este mai puţin riscantă decât o multime de alte lucruri. De fapt, creşterea FSB-atrage după sine aproape zero de risc - este doar atunci când veţi începe în jur de joc cu tensiuni pe care le faci daune de risc, şi asta e relativ sigure, de asemenea. Am un drum liber .8 GHz doar prin ridicarea FSB-mea, luând în aproximativ 30 de minute în total, şi să-mi dea un procesor care ar costa mod mai avut-am cumpărat-o de valori. Activă este singurul risc pe care nu le boot în Windows sau se blochează în timp ce jucaţi un joc - şi, în acest caz, tot ce trebuie să faceţi este să înapoi FSB-ul tau despre 10MHz şi încercaţi din nou. În ambele cazuri, hope it works pentru tine. Văd acest lucru G-Skill RAM tratează în secţiunea cu privire la newsletter-ul NewEgg destul de un pic, şi în timp ce eu la început a respins-o ca RAM bugetul specificatiile si reviste uite convingătoare. I'm gonna să aruncaţi o privire la newsletter-ul meu şi a vedea dacă nu pot găsi un cod promoţional, pentru unele numerar off, cauza asta e destul de comun cu acest RAM. Dacă aş face, voi edita acest post. EDIT: Nu, nu există unele 1066 pentru 75 dolari, dar nici o reducere cu privire la acest RAM. Totusi, e destul de ieftine - Du-te porc sălbatic:) |
|
| |||
| |||
| Citat:
Si care este încă o afacere bună pentru 1066, dar nu cred că poţi bate 2GB de 45, şi că, G. Skill are o mulţime de comentarii bun, asa ca voi lua it: D. |
![]() |
|
| Marcaje |