menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Bude to fungovať RAM w / tomto Matka rady?

Reply

Thread Tools
Old 14 január 2008, 17:41
Nový člen skupiny

Default Bude to fungovať RAM w / tomto Matka rady?

Než som sa kúpiť tento RAM chcem vedieť, či to bude fungovať s mojou matkou palube. Existuje len jedna vec, ktorú ja naozaj otázka.

To je moja doska "GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 Intel ATX Motherboard":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059

Zásadná vec
>> http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev. 29% 201,0%

To je RAM chcem "G. SKILL 2 GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel":
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098

To, čo som si otázku, je toto:

Pamäť:
  • Počet Memory Slots: 4 × 240pin
  • Štandardná pamäť DDR2: 1066
  • Maximálna veľkosť pamäte Supported: 8 GB
  • Dual Channel Supported: Áno
Vzhľadom k tomu, doska Matka hovorí, že to trvá, a nie 800 to bude ešte trvať RAM?
Old 14 január 2008, 18:55
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Pyro View Post
Vzhľadom k tomu, doska Matka hovorí, že Pamäť na 1066 to bude vziať 800 to bude ešte trvať 800 RAM?
Sorry for chýba typy. A za double post, som nevidel tlačidlo upraviť: /.

Upraviť * *
Musí existovať časovač, a nevyužila som ju.
Old 14 január 2008, 22:59
Darcu Skupina

Áno. Bude trvať až do tej rýchlosti, nielen, že rýchlosť. Ak ste Overclocker a chcú prevádzkovať na vyššej FSB bez obáv z RAM biť múru, môžete dostať vyššie rýchlosti RAM, ale ak nie, choďte na 800.

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 15 január 2008, 05:31
Nový člen skupiny

Ya, nebudem sa starať o OCing tomto počítači. Som len 18, a môže nielen naservírovat peniaze na nové diely, ak je i jedna rana: /.

Vďaka za konformácii.
Old 15. januára 2008, 05:50
Darcu Skupina

Eh, nemôžete naozaj "úder" diely OCing. Najlepšia analógia je skydiving. Ľudia vidia to ako obrovské riziko, ale ak viete, základné zručnosti (ako vytiahnuť kábel sakra!) Je to menej riskantné, ako mnoho ďalších vecí. V skutočnosti, zvyšovanie FSB znamená takmer nulové riziko - je to len vtedy, keď začnete pohrávam s napätím, ktoré si robí riziko poškodenia, a to je relatívne bezpečné rovnako. Mám voľný, 8 GHz len tým, že zvýši svoje FSB, pričom asi 30 minút spolu, a že mi procesor, ktorý by stál viac ako keby som kúpil zásob. Iba aktívne riziko, že nechcete zaviesť do okna alebo zapadne počas hrania hier - a v tomto prípade, všetko, čo musíte urobiť, je ustúpiť vaša FSB o 10MHz a skúste to znova.

V každom prípade dúfam, že to vyjde pre vás. Vidím to G-Skill RAM v časti týkajúcej sa zaoberá newsletter Newegg docela dosť, aj keď som sprvu zamietol ako rozpočet baran špecifikácie a recenzie vyzerať presvedčivo. Budem sa pozrieť na moje newsletter a uvidíme, či nemôžem nájsť promo kód pre nejakú hotovosť vypnutie spôsobí, že je celkom obyčajný s touto RAM. Keď to urobím, budem upraviť tento post.

EDIT: Nie, tam je nejaký 1066 za $ 75, ale nie, že zľava na RAM. Napriek tomu je to docela lacné - prejsť prase divoké:)
Old 15 január 2008, 17:47
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Carbon View Post
Eh, nemôžete naozaj "úder" diely OCing. Najlepšia analógia je skydiving. Ľudia vidia to ako obrovské riziko, ale ak viete, základné zručnosti (ako vytiahnuť kábel sakra!) Je to menej riskantné, ako mnoho ďalších vecí. V skutočnosti, zvyšovanie FSB znamená takmer nulové riziko - je to len vtedy, keď začnete pohrávam s napätím, ktoré si robí riziko poškodenia, a to je relatívne bezpečné rovnako. Mám voľný, 8 GHz len tým, že zvýši svoje FSB, pričom asi 30 minút spolu, a že mi procesor, ktorý by stál viac ako keby som kúpil zásob. Iba aktívne riziko, že nechcete zaviesť do okna alebo zapadne počas hrania hier - a v tomto prípade, všetko, čo musíte urobiť, je ustúpiť vaša FSB o 10MHz a skúste to znova.

V každom prípade dúfam, že to vyjde pre vás. Vidím to G-Skill RAM v časti týkajúcej sa zaoberá newsletter Newegg docela dosť, aj keď som sprvu zamietol ako rozpočet baran špecifikácie a recenzie vyzerať presvedčivo. Budem sa pozrieť na moje newsletter a uvidíme, či nemôžem nájsť promo kód pre nejakú hotovosť vypnutie spôsobí, že je celkom obyčajný s touto RAM. Keď to urobím, budem upraviť tento post.

EDIT: Nie, tam je nejaký 1066 za $ 75, ale nie, že zľava na RAM. Napriek tomu je to docela lacné - prejsť prase divoké:)
Wow, neuvedomil som si, že asi OCing. Vždy som si myslel, že niektorí ľudia vyhodili ich častí / základné dosky snažia OC ich počítač prehriatím ich súpravy. Aj napriek tomu si nemyslím, že sa budem snažiť si sa to, pretože môj otec je ochotný so mnou o vybudovanie časti počítača za pár rokov, tak som si len vziať, čo môžem, a naučiť sa s niekým skúseným OC v ňom.

A to je ešte dobrý obchod pre 1066, ale ja si nemyslím, že môžete poraziť 2 GB pre 45, a to G. Skill má veľmi dobré recenzie, takže budem si to: D.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Čo Matka Dobré rady je pre mňa? sunnyatscot Procesory, základné dosky & RAM 5 19. novembra 2008 05:56
MOTHER PALUBE HELP! lights0ut56 Procesory, základné dosky & RAM 3 28. január 2008 21:45
Nové matka palube marsay001 Procesory, základné dosky & RAM 7 18. január 2008 10:37
Matka palube otázky evoriot Procesory, základné dosky & RAM 4 18. január 2008 04:23
Matka palube anwar_auctions Procesory, základné dosky & RAM 1 20. mája 2007 22:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.