мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Хоће ли то радити РАМ у / Мајка овај одбор?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. Мар 2008, 17:41
Нови члан групе

Default Хоће ли то радити РАМ у / Мајка овај одбор?

Пре него што сам купити овај РАМ-Желим да знам да ли це радити са својом мајком одбора. Постоји само једна ствар коју сам заиста питање.

Ово је моја Плоче "Гигабыте ГА-П35-ДС3Л ЛГА 775 Интел П35 АТКС, Интел ® Плоче":
> хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16813128059

Кључна ствар
>> хттп://ууу.цруциал.цом/ук/сторе/лист...8рев% 201,0%. 29

Ово је РАМ-а желим »Г. Наме 2ГБ (2 кс 1ГБ) 240-пин ДДР2 СДРАМ-ДДР2 800 (ПЦ2 6400) Дуал цханнел":
> хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16820231098

Ствар коју сам на ово питање:

Меморија:
  • Број Меморија Слотови: 4 × 240пин
  • Стандардна меморија ДДР2: 1066
  • Меморија Подржани максимална: 8ГБ
  • Подржани Дуал цханнел: Да
Од мајке одбора каже да је потребно, а не 800 и даље ће се РАМ-а?
Old 14. Мар 2008, 18:55
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Пиро View Post
Од мајке одбора каже 1066 за меморије ће узети 800 ће ипак узети 800 РАМ-а?
Сорры за промашај врсте. А за дупли пост, ја не видим дугме Уреди: /.

* Измена *
Мора да постоји тајмер, па сам га пропустио.
Old 14. Мар 2008, 22:59
Донаторска Група

Да. То ће потрајати и до које брзине, не само да је брзина. Ако сте Оверцлоцкер и желите да се приказују на вишем ФСБ-РАМ-а без бриге о зид ударање, можда ћете желети да добијете више брзине РАМ-а, али ако не, иди за 800.

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 15. Мар 2008, 05:31
Нови члан групе

Ыа, нећу бринути о ОЦинг овом рачунару. Ја сам само 18, и не могу једноставно делити новац за нове делове ако сам издувати: /.

Хвала за усаглашености.
Old 15 јан 2008, 05:50
Донаторска Група

Ех, не можете заиста "ударац" делови ОЦинг. Аналогија је најбоље да скакање са падобраном. Људи то виде као огроман ризик, али ако знате основне вештине (како повуци проклети кабл) да је мање ризично од много других ствари. У ствари, подразумева подизање ФСБ скоро нула ризик - то је само када почнете са петљају око напона које радите ризик оштећења, и то је релативно безбедно као. Имам слободан .8 ГХз само подизањем ФСБ-ми, имајући око 30 минута укупно, и дајући ми процесор који начин ће коштати више имала сам га купио деонице. Само активне ризик је да не у покретање прозора или га закључава док играте игру - и у овом случају, све што треба да урадите је назад своје око 10МХз ФСБ-и покушајте поново.

У сваком случају, надам се то ради за вас. Видим овај Г Вештина РАМ меморије у одељку бави НеуЕгг билтен сасвим мало, и док сам испрва одбио је као буџета овна спецификације и критике изгледа убедљиво. Идем да погледам моје неуслеттер и види ако не могу да пронађу промотивни ко̂д за неке новац искључен, разлог је то уобичајено са овим РАМ-а. Ако радим, ја ћу уреди овај пост.

Едит: Не, има неких 1066 за 75 $ али нема попуста на то РАМ-а. Ипак, то прилично јефтино - иду дивље крмак:)
Old 15. Мар 2008, 17:47
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Царбон View Post
Ех, не можете заиста "ударац" делови ОЦинг. Аналогија је најбоље да скакање са падобраном. Људи то виде као огроман ризик, али ако знате основне вештине (како повуци проклети кабл) да је мање ризично од много других ствари. У ствари, подразумева подизање ФСБ скоро нула ризик - то је само када почнете са петљају око напона које радите ризик оштећења, и то је релативно безбедно као. Имам слободан .8 ГХз само подизањем ФСБ-ми, имајући око 30 минута укупно, и дајући ми процесор који начин ће коштати више имала сам га купио деонице. Само активне ризик је да не у покретање прозора или га закључава док играте игру - и у овом случају, све што треба да урадите је назад своје око 10МХз ФСБ-и покушајте поново.

У сваком случају, надам се то ради за вас. Видим овај Г Вештина РАМ меморије у одељку бави НеуЕгг билтен сасвим мало, и док сам испрва одбио је као буџета овна спецификације и критике изгледа убедљиво. Идем да погледам моје неуслеттер и види ако не могу да пронађу промотивни ко̂д за неке новац искључен, разлог је то уобичајено са овим РАМ-а. Ако радим, ја ћу уреди овај пост.

Едит: Не, има неких 1066 за 75 $ али нема попуста на то РАМ-а. Ипак, то прилично јефтино - иду дивље крмак:)
Уоу, нисам знао да око ОЦинг. Увек сам мислио да су неки људи дизали у ваздух њихови делови / мајка заједнице покушавају да оц свој рачунар од прегрејавања њихов камион с приколицом. И даље не мислим да ћу покушати и неред са њим, јер је мој тата вољан да ми купи делове за изградњу рачунарима сваких неколико година, тако да ћу узети само оно што могу добити и научити како оц са неким искусним у њему.

А то је још увек много за 1066, али не мислим да може да победи 2ГБ за 45, и да је Г. Вештина има пуно добре критике, тако да ћу га узети: Д.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц