![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Пре него што сам купити овај РАМ-Желим да знам да ли це радити са својом мајком одбора. Постоји само једна ствар коју сам заиста питање. Ово је моја Плоче "Гигабыте ГА-П35-ДС3Л ЛГА 775 Интел П35 АТКС, Интел ® Плоче": > хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16813128059 Кључна ствар >> хттп://ууу.цруциал.цом/ук/сторе/лист...8рев% 201,0%. 29 Ово је РАМ-а желим »Г. Наме 2ГБ (2 кс 1ГБ) 240-пин ДДР2 СДРАМ-ДДР2 800 (ПЦ2 6400) Дуал цханнел": > хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16820231098 Ствар коју сам на ово питање: Меморија:
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
* Измена * Мора да постоји тајмер, па сам га пропустио. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да. То ће потрајати и до које брзине, не само да је брзина. Ако сте Оверцлоцкер и желите да се приказују на вишем ФСБ-РАМ-а без бриге о зид ударање, можда ћете желети да добијете више брзине РАМ-а, али ако не, иди за 800.
| |||
| |||
| Ыа, нећу бринути о ОЦинг овом рачунару. Ја сам само 18, и не могу једноставно делити новац за нове делове ако сам издувати: /. Хвала за усаглашености. |
|
| |||
| |||
| Ех, не можете заиста "ударац" делови ОЦинг. Аналогија је најбоље да скакање са падобраном. Људи то виде као огроман ризик, али ако знате основне вештине (како повуци проклети кабл) да је мање ризично од много других ствари. У ствари, подразумева подизање ФСБ скоро нула ризик - то је само када почнете са петљају око напона које радите ризик оштећења, и то је релативно безбедно као. Имам слободан .8 ГХз само подизањем ФСБ-ми, имајући око 30 минута укупно, и дајући ми процесор који начин ће коштати више имала сам га купио деонице. Само активне ризик је да не у покретање прозора или га закључава док играте игру - и у овом случају, све што треба да урадите је назад своје око 10МХз ФСБ-и покушајте поново. У сваком случају, надам се то ради за вас. Видим овај Г Вештина РАМ меморије у одељку бави НеуЕгг билтен сасвим мало, и док сам испрва одбио је као буџета овна спецификације и критике изгледа убедљиво. Идем да погледам моје неуслеттер и види ако не могу да пронађу промотивни ко̂д за неке новац искључен, разлог је то уобичајено са овим РАМ-а. Ако радим, ја ћу уреди овај пост. Едит: Не, има неких 1066 за 75 $ али нема попуста на то РАМ-а. Ипак, то прилично јефтино - иду дивље крмак:) |
|
| |||
| |||
| Куоте:
А то је још увек много за 1066, али не мислим да може да победи 2ГБ за 45, и да је Г. Вештина има пуно добре критике, тако да ћу га узети: Д. |