az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Bu eser RAM w / Bu Anakartta?

Reply

Konu Araçları
Old 14 Ocak 2008 17:41,
Yeni Üye Grubu

Default Bu eser RAM w / Bu Anakartta?

Önce bunu RAM Eğer bu Anakartta çalıştığını bilmek istiyorum almak. Gerçekten, bir sorum var sadece bir şey i.

Bu benim Anakart "GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Anakart" ise:
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813128059

Önemli şey
>> http://www.crucial.com/uk/store/list...8rev.% 201,0% 29

Bu RAM i "(PC2 6400) Dual Channel" G. Beceri 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 istiyoruz:
> http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231098

Şey i bir soru var bu:

Bellek:
  • Sayı Bellek Yuvaları ve: 4 × 240pin
  • Hafıza Standart DDR2: 1066
  • Maksimum Bellek Desteklenen: 8GB
  • Çift Kanal Desteklenen: Evet
Çünkü Anakartta ve alır değil 800 hala RAM alacağını söylüyor?
Old 14 Ocak 2008, 18:55
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Ateş View Post
Çünkü Anakartta diyor 1066 Hafıza için onu almak 800 halen 800 RAM alacak?
Türleri bayan için üzgünüm. Ve çift sonrası, bir düğmesini: / görmedik.

* Düzenleme *
Bir zamanlayıcı olmalıdır ve bunu cevapsız.
Old 14 Ocak 2008, 22:59
Bağış Grubu

Evet. Bu hız, sadece bu hızı kadar sürecektir. Eğer bir overclocker olduklarını ve daha yüksek bir FSB at RAM duvara isabet endişesi duymadan çalıştırmak isterseniz, size daha hızlı RAM almak için, ama, 800 çıkmak değilse isteyebilirsiniz.

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 15 Ocak 2008, 05:31
Yeni Üye Grubu

Ya, ben bu bilgisayar OCing endişe edecek değilim. Ben sadece 18 ve sadece yeni parçalar eğer bir darbe için para çanağı değil: /.

Bu yapı için teşekkür ederiz.
Old 15 Ocak 2008, 05:50
Bağış Grubu

Eh, sen gerçekten bir "darbe" parçaları OCing olabilir. En iyi analojisi paraşütü hemen açmadan atlama etmektir. İnsanlar büyük bir riski gibi ama görmek eğer temel beceriler biliyor (nasıl bir lanet kablosunu çekmek için!) Daha az diğer konulardan bir çok daha riskli's. Gerçekte, FSB neredeyse sıfır riski demek yükselterek - sadece bir gerilim ile size zarar yaparak riski yaklaşık karıştırmasını başlatmak ve nispeten de güvenli's. Sadece FSB yükselterek, 30 dakika toplam hakkında alarak, ücretsiz ,8 GHz var ve ben daha fazla şekilde maliyet bir işlemci veren ben hisse aldım vardı. Tek etkin riskli bir Windows önyükleme yok veya bir oyunu oynarken onu kilitler - ve bu durumda, tüm yapmanız gereken sizin FSB hakkında 10mhz geri ve yeniden deneyin.

Her iki durumda da, sizin için çalışır umuyoruz. Bu G-Beceri RAM NewEgg bülten üzerinde anlaşmaları bölümünde yeraldığını ve süre bütçe RAM özellikleri ve değerlendirme olarak reddetti ilk görmek inandırıcı görünüyor. Ben bülten bir göz alacağım var ve biraz nakit dışı, bu güzel, bu RAM yaygındır yol için bir promosyon kodu bulamıyor bakın. Eğer, bu yazı düzenleme yapmak olacak.

EDIT: Hayır, bazı 1066 için 75 $, ama o RAM üzerinde hiçbir indirim. Yine de oldukça ucuz's - domuz vahşi git:)
Old 15 Ocak 2008, 17:47
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Karbon View Post
Eh, sen gerçekten bir "darbe" parçaları OCing olabilir. En iyi analojisi paraşütü hemen açmadan atlama etmektir. İnsanlar büyük bir riski gibi ama görmek eğer temel beceriler biliyor (nasıl bir lanet kablosunu çekmek için!) Daha az diğer konulardan bir çok daha riskli's. Gerçekte, FSB neredeyse sıfır riski demek yükselterek - sadece bir gerilim ile size zarar yaparak riski yaklaşık karıştırmasını başlatmak ve nispeten de güvenli's. Sadece FSB yükselterek, 30 dakika toplam hakkında alarak, ücretsiz ,8 GHz var ve ben daha fazla şekilde maliyet bir işlemci veren ben hisse aldım vardı. Tek etkin riskli bir Windows önyükleme yok veya bir oyunu oynarken onu kilitler - ve bu durumda, tüm yapmanız gereken sizin FSB hakkında 10mhz geri ve yeniden deneyin.

Her iki durumda da, sizin için çalışır umuyoruz. Bu G-Beceri RAM NewEgg bülten üzerinde anlaşmaları bölümünde yeraldığını ve süre bütçe RAM özellikleri ve değerlendirme olarak reddetti ilk görmek inandırıcı görünüyor. Ben bülten bir göz alacağım var ve biraz nakit dışı, bu güzel, bu RAM yaygındır yol için bir promosyon kodu bulamıyor bakın. Eğer, bu yazı düzenleme yapmak olacak.

EDIT: Hayır, bazı 1066 için 75 $, ama o RAM üzerinde hiçbir indirim. Yine de oldukça ucuz's - domuz vahşi git:)
Vay be, ben farkında değildim, yaklaşık OCing. Her zaman, bazı insanların parçaları / anne kartlarına OC için teçhizat fazla kendi bilgisayar çalışırken patladı sandım. Hala deneyin olacak ve daha karışık, çünkü babam bana her birkaç yıldır bilgisayar oluşturmak için parçalar satın almak için istekli olduğunu, bu yüzden ben ne alabilirim alır ve öğrenmek sanmıyorum nasıl OC biri deneyimli olan içinde.

Ve yine de 1066 için iyi bir anlaşma olduğunu, ama 45 için 2GB yenebilir, sanmıyorum ve G. Beceri iyi değerlendirmeleri çok vardır, bu yüzden onu alır: D.
Reply

Register

Bookmarks